Sportieve wandelschoen voor dames, waterdicht en ademend

Columbia introduceert de Women’s Conspiracy™ III Titanium OutDry™ Extreme Eco Shoe. Een sportieve wandelschoen voor dames die zeer geschikt is voor ons klimaat en terrein. Het waterdichte, ademende Outdry membraan zit aan de buitenzijde van de schoen zodat niet alleen je voeten maar ook je schoenen droog blijven.

De wandelschoen heeft een zacht voetbed dat zich naar je voet vormt voor extra comfort. Door de synthetische teenconstructie biedt de schoen extra steun bij het wandelen. De Techlite lichtgewicht middenzool vangt klappen op bij het lopen zodat je uren kunt lopen zonder pijntjes. De schoen heeft een rubberen buitenzool met Omni-Grip, dit zorgt voor een uitstekende houvast waarmee je op zowat elke ondergrond goed kunt blijven staan. De schoen heeft verder een verstevigde hiel en neus, een handig treklusje aan de schacht en reflecterende elementen.

 

 

Eco-vriendelijk

De Conspiracy™ III Titanium is eco-vriendelijk geproduceerd. De zool is gemaakt van 75% gerecycled materiaal en de veters zijn gemaakt van gerecycled polyester. Dankzij een nieuw proces is er veel minder water nodig voor het kleuren van de schoenen. Het membraan is waterproof gemaakt zonder gebruik van PFC’s.

 

 

Informatie

De Columbia Women’s Conspiracy™ III Titanium OutDry™ Extreme Eco Shoe is verkrijgbaar bij outdoorwinkels en webshops. Consumentenadviesprijs € 149,95.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.