Tulpen Tours Holland innoveert

Tulip Tours Holland, het Noord-Hollandse bedrijf dat inspirerende tulpentours organiseert, biedt nu ook de mogelijkheid voor privé-tours. Deze tourvariant is met name interessant voor kleinere (privé of zakelijke) gezelschappen die een anders-dan-anders dagje uit willen.

Tulip Tours Holland speelt hiermee in op een trend die al sinds 2017 zichtbaar is in de toerisme- en reisbranche: er is meer vraag naar luxe en gepersonaliseerde reizen en uitjes. Met de privé-tour heeft het gezelschap de beschikking over een eigen busje en een gids. De invulling van de tour is volledig op maat in te vullen en daarmee exact af te stemmen op de wensen van het gezelschap.

 

 

Ook voor de zakelijke markt

Voor families en vrienden is dit een uitgelezen mogelijkheid om samen een gezellige, mooie en educatieve dag te beleven. En ook voor bedrijven is dit een aantrekkelijke mogelijkheid om op een hele andere manier invulling te geven aan een personeelsuitje. Ook voor (buitenlandse) relaties is een privé-tulpentour een unieke manier om een goed beeld te krijgen van de natuur en cultuur in Noord-Holland.

 

 

Online boeken mogelijk

Aanmelden voor een privé-tulpentour kan via de website van Tulip Tours Holland. ‘We willen heel graag laten zien dat Noord-Holland een prachtige provincie is, bomvol kleurrijke tulpenvelden en sfeervolle, historische plaatsen, waar cultuurliefhebbers hun hart kunnen ophalen’, aldus Mike Zwart, eigenaar van Tulip Tours.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.