Bezoek de echte tulpenvelden in Noord-Holland

Je kent ze vast wel; plaatsjes van duizenden tulpen in de Keukenhof. Jaarlijks goed voor een miljoen bezoekers over de hele wereld. Maar waarom zou je naar Lisse gaan als je ook de echte tulpenvelden in Noord Holland kan bezoeken? Tulip Tours Holland biedt nu deze mogelijkheid aan.

April en mei; de tulpenmaanden

Tussen 14 april en 13 mei staan de Noord-Hollandse tulpenvelden vol in bloei. Tientallen soorten, in prachtige kleuren. Via Tulip Tours Holland kunt u een tour boeken, waarbij u alle ins & outs leert over het productieproces van de tulpen. Weet u bij voorbeeld waarom de tulpen ‘gekopt’ worden?

 

Lees ook dit artikel: Eten & Drinken in Haarlem

 

Authentieke tours met lokale ondernemers

Door deze tulpentours aan te bieden, wil het nieuwe, innovatieve Noord-Hollandse bedrijf Tulip Tours Holland de prachtige tulpenvelden onder de aandacht brengen.

“Belangrijk vinden wij de authenticiteit, dus dat men de échte tulpenvelden bezoekt”

aldus eigenaar en tulpenliefhebber Mike Zwart. En ook de samenwerking met de lokale boeren en ondernemers is iets waar Tulip Tours Holland voor staat.

 

 

Online boeken mogelijk

Aanmelden voor een tulpentour kan via de website van Tulip Tours Holland. “We willen het de bezoekers graag makkelijk maken en op onze website kan men 24/7 reserveren”, aldus Mike.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.