Emirates onthult nieuwe First Class Private Suite

Emirates onthulde haar nieuwe Boeing 777-300ER First Class Private Suite op de Arabian Travel Market 2018 (ATM) in Dubai. De toonaangevende reis- en toerismebeurs van de Arabische regio vond plaats van 22 tot 25 april.

Dit jaar vieren Emirates en ATM het 25-jarig bestaan van hun sterke relatie. Toen de expositie voor het eerst haar deuren opende in 1993 vloog Emirates met 15 vliegtuigen naar 32 bestemmingen en vervoerde de luchtvaartmaatschappij in totaal twee miljoen passagiers. Tegenwoordig is Emirates een van de grootste internationale luchtvaartmaatschappijen wereldwijd met 159 bestemmingen in 85 landen en met jaarlijks meer dan 59 miljoen passagiers die naar of via haar hub in Dubai reizen.

 

 

De Emirates-stand biedt bezoekers de kans om de meest recent geïntroduceerde producten en serviceverbeteringen van de luchtvaartmaatschappij te ervaren. Op de expositie worden de gloednieuwe en volledig afgesloten Private Class privésuites onthuld, voorzien van schuifdeuren van vloer tot plafond, comfortabele lederen stoelen, hightech bedieningspanelen en sfeerverlichting. Ook zijn de suites uitgerust met de meest nieuwe en geavanceerde technologische snufjes, waaronder: ‘virtuele ramen’ met levensechte glasvezeltechnologie, een door NASA geïnspireerde ‘gewichtsloze’-zitpositie en een persoonlijke video-call service. De ontwerpdetails binnen de suite zijn ontwikkeld in samenwerking met luxe automerk Mercedes-Benz.

 

 

Naast de nieuwe suites, presenteerde Emirates op de beurs ook haar nieuwe Boeing 777 Business Class-stoel, de A380 OnBoard-lounge en andere bijzondere producten zoals de First Class Shower Spa en de nieuwste versie van haar royale Economy Class stoelen. Ook kunnen bezoekers het Emirates netwerk leren kennen via een interactieve uitdaging van 60 seconden, gespeeld op een touchscreen-routekaart. Vorig jaar lanceerde de luchtvaartmaatschappij nieuwe passagiersroutes naar Newark via Athene, Zagreb en Phnom Penh en later dit jaar begint Emirates met diensten naar Londen Stanstead en Santiago de Chile.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.