Ontbijtfestijn tijdens Drentse Fiets4Daagse

Op 25 juli staat in acht startplaatsen een groot, gratis en gastvrij ontbijt op het menu. RegioBank Drentse Fiets4Daagse organiseert dan voor alle fietsers een smakelijk begin van de dag.

Reeds 52 jaar wordt de Fiets4Daagse verreden door het mooie landschap van Drenthe. De organisatie is ieder jaar actief om extra beleving te bieden voor de fietsers. Dit jaar wordt dat onder andere gedaan middels het grootste, gratis en gastvrije ontbijt. Waar voorheen alleen Meppel en Westerbork een dergelijk ontbijt boden, hebben nu ook de startplaatsen Assen, Dalen, Diever, Emmen, Hoogersmilde en Norg de smaak te pakken.

 

 

Vele tafels worden gedekt om hopelijk zo’n 15.000 fietsers te laten genieten van een ontbijt zoals je het thuis niet iedere dag krijgt. Broodjes, beleg, jus d’orange, een gekookt eitje; het kan niet op.

 

 

Horecaondernemer Bertus Witteveen uit Westerbork heeft zich als initiatiefnemer hard gemaakt om dit grote ontbijt in alle startplaatsen te organiseren. Mede ondersteund door de Provincie met toezegging van gedeputeerde Henk Jumelet kan de organisatie van de Drentse Fiets4Daagse er iets moois en vooral iets heel lekkers van te maken.

Wilt u ook mee-ontbijten? Schrijf u dan in voor RegioBank Drentse Fiets4Daagse. Dit kan eenvoudig op de geheel vernieuwde website.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.