Ischgl maakt zich op voor de seizoensafsluiting met Helene Fischer

Op maandag 30 april is het eindelijk zover: Helene Fischer, de veeltalige superster uit Duitsland, sluit dan het winterseizoen in Ischgl tijdens het Top of the Mountain Closing Concert. De Idalp, op 2.300 meter hoogte, verandert deze dag in een bijzondere evenementenlocatie.

In de ochtend kan er nog naar hartenlust worden geskied, voordat het openluchtconcert om 13.00 uur begint. Iedereen met een geldige liftpas kan dé seizoensafsluiting van de Alpen bijwonen.

Voorjaarsskiën in Ischgl betekent lentezon, pisteplezier en gratis het Top of the Mountain Closing openluchtconcert bijwonen. Met goede sneeuwcondities en langere dagen is het optimaal genieten. De hoge ligging van het skigebied en de goede pistecondities bezorgen skiërs en snowboarders tot 1 mei veel wintersportplezier.

Seizoensafsluiting met Helene Fischer

Het legendarische Top of the Mountain Closing Concert met wereldberoemde pop- en rockartiesten heeft een plek veroverd op de internationale evenementenkalender.

 

 

Om 13.00 uur gaan de ski’s en snowboards van muziekfans aan de kant en maken plaats voor een adembenemend concert van de Duitse zangeres Helene Fischer met hits als ‘Nur mit dir’, ‘Herzbeben’, ‘Ich will immer wieder … dieses Fieber spür’n’, Achterbahn’ en natuurlijk haar meest bekende nummer ‘Atemlos durch die Nacht’. Wintersporters die in Paznaun-Ischgl verblijven en een skipas voor min. 2 dagen hebben, wonen het concert gratis bij.

 

 

Nederlandse fans

Dat Helene Fischer ook in Nederland veel fans heeft, blijkt wel uit haar langverwachte nieuwe stadiontour waarbij ze op 15 september in Gelredome Arnhem optreedt. Dit concert was binnen enkele minuten uitverkocht.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.