Tour of Croatia toont natuurlijke schoonheid Kroatië

Tour of Croatia is een internationale wielerronde met meerdere etappes. Het wielerspektakel vindt plaats van 17 tot en met 22 april met een route van 1000 kilometer langs de Adriatische kust en het continentale deel van Kroatië.

De Internationale Wielerunie (UCI) onderschrijft het potentieel van de wielerronde door het te classificeren in Categorie 1, waarmee het dicht bij wereldberoemde wielerrondes als de Tour de France, Giro di Italia en Vuelta a España staat.

Eurosport en een aantal andere internationale sportzenders zullen de Tour uitzenden. De schoonheid van Kroatië bereikt hierdoor een miljoenenpubliek, want Eurosport zendt de Tour uit op 6 continenten.

 

 

De Tour of Croatia zal onder toezicht van het Kroatisch Nationaal Bureau voor Toerisme, het Ministerie van Toerisme en het Ministerie van Milieu- en Natuurbescherming worden gehouden. De Tour wordt gesponsord door een aantal bedrijven en door steden, provincies en toeristenbonden uit het gebied van de Tour.

 

 

De Tour rijdt onder meer door acht provincies en negen steden. Bovendien is het een ideale promotie voor de natuurlijke schoonheid van Kroatië, aangezien de route ook door de natuurparken rijdt.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.