Gave activiteiten tijdens de Meivakantie op Camping Bakkum

Schaatsen in de zomer, rennen over de camping met obstakels, optreden in een circus, films kijken in een mega bioscoop of meelopen in de sprookjes parade? Dit is slechts een opsomming van alle gave activiteiten die er komend seizoen georganiseerd worden op Camping Bakkum.

In Openlucht Theater De Pan worden de aller leukste shows gegeven. Kortom, het belooft een seizoen vol met spectaculaire en gave activiteiten op Camping Bakkum te worden. Iedereen is welkom om deel te nemen, ook voor iedereen die niet op de Camping slaapt.

We trappen de meivakantie af met een bezoek van Koningin Maxima aan Camping Bakkum op Koningsdag. Dit is de kans op een selfie met de ‘echte’ Koningin! Daarnaast mag iedereen meerijden op zijn/haar versierde fiets in de parade. We gaan op zoek naar de beste junior burgemeester en glijden en rennen als echte atleten tijdens de koningsspelen

 

Lees ook dit artikel: Het borrelt op Camping Bakkum

 

Weet jij jezelf te bevrijden uit de Bakkum’s Escaperoom? Kom 28 april naar Camping Bakkum, volg de aanwijzingen, los de raadsels op en strijd tegen de klok. Bele ef dit spannende avontuur samen in een team en strijd tegen andere teams. Wie daagt wie uit?

Voor iedereen die net zo cool is als Fatima Moreira de Melo, de kracht heeft van Edith Bosch en de puzzel skills van Kaj Gorgels! Expeditie Robinson! Op 20 mei is het speelveld op Camping Bakkum omgetoverd tot battlefield. De expeditie start om 14.00 uur, be there!

 

 

Dit seizoen keren ook de leukste evenementen weer terug op Camping Bakkum. Zo organiseren we weer de Rootsmarket. Een markt vol kraampjes met inspirerende en natuurlijke producten. Tijdens festival Bakkum Vertelt (12 t/m 25 juli) zijn er naast foodtrucs, optredens van diverse artiesten op het gebied van zang, dans en cabaret.

En tijdens Bakkum’s got talent (17 augustus), gepresenteerd door Patty Brard, treden de grootste talenten op. Dus heb je de coolste dancing skills, de mooiste stem of een ongekende talent, geef je dan snel op! Toon jouw talent vrijdag 17 augustus aan de jury en word Bakkum’s Talent 2018. Slaap je niet op de camping, maar zing je beter dan Tino Martin? Geen probleem!

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.