Het borrelt op Camping Bakkum

Het begint steeds meer te borrelen op Camping Bakkum. De voorjaarsbloemen schieten de grond uit, de eekhoorntjes zien we weer vaker voorbij springen en de eerste stacaravans worden de camping opgereden. Het inrichten van de seizoenplaatsen is begonnen!

Oude bekenden komen elkaar tegen en nieuwe gezichten ervaren de gastvrijheid en de prachtige omgeving van Camping Bakkum. De allerlaatste voorbereidingen worden getroffen, want vanaf donderdag 29 maart is het campingseizoen officieel begonnen en bruist het weer op Camping Bakkum.

Panoramatent

Dit jaar is er een nieuwe bijzondere accommodatie op Camping Bakkum bijgekomen; De Panoramatent. Een luxe ingerichte tent met ramen aan alle kanten. Hierdoor heeft u vanuit uw bed uitzicht op de sterrenhemel en zorgt de maan voor een ‘natuurlijk’ nachtlampje. Wilt u eens echt bijzonder overnachten, dan is dit zeker een aanrader.

 

 

Het recreatieteam verzorgt op Camping Bakkum tijdens vakanties en de weekenden in mei en juni een uitgebreid activiteitenprogramma voor jong en oud. Denk bijvoorbeeld aan de kidsmusical, springkussen dag, een obstacle run en diverse shows.

 

 

Een van de hoogtepunten tijdens dit kampeerseizoen is natuurlijk Bakkum Vertelt. Dit jaarlijks terugkerende muziek & theaterfestival vindt plaats van 12 t/m 15 juli op Camping Bakkum. Geniet van lekkere luistermuziek, train de lachspieren tijdens een cabaretvoorstelling of neem deel aan een creatieve workshop. Tijdens het festival serveren foodtrucks de lekkerste hapjes en drankjes.

Op Camping Bakkum, de oudste camping van Nederland, verblijft u midden in het bos en vlak bij het strand. Door de unieke ligging is dit de ideale uitvalsbasis voor veel fiets- en wandelroutes. Naast de vele speelplekken zorgt het recreatieteam ervoor dat een verblijf op Camping Bakkum ook voor kinderen onvergetelijk is. Verblijf in uw eigen tent of caravan op de mooiste kampeerplaatsen of ga voor wat meer luxe en verblijf in één van de bijzondere accommodaties.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.