Kinderen de baas op het Binnenhof in de meivakantie

Als de politici vrij zijn, nemen kinderen het Binnenhof over. ProDemos organiseert ook deze meivakantie (van 30 april t/m 4 mei) verschillende activiteiten voor kinderen.

Kinderrijk: wij zijn de baas!

Vrijdag 4 mei kun je bij ProDemos al knutselend, spelend en luisterend ontdekken hoe de Tweede Kamer werkt en dat je ook zelf politicus kunt worden. Iedere editie van Kinderrijk heeft een ander thema. Deze meivakantie: “Wij zijn de baas!” De kids beslissen zelf wat er gebeurt tijdens een vogelgriepepidemie, stellen vragen aan Kamerleden en bezoeken de Tweede Kamer.

 

Lees ook dit artikel: Meivakantie op Paleis Het Loo

 

Ook besteden we speciaal aandacht aan 4 en 5 mei en het belang van vrijheid voor de democratie.

 

 

Nieuw: Kidsreporters gezocht!

Zonder goede journalistiek, geen democratie! Daarom is ProDemos op zoek naar kidsreporters die de kinderrondleidingen of Kinderrijk willen vastleggen op camera. Aanmelden kan tot 1 mei door een bericht te sturen (een korte video mag natuurlijk ook). De geselecteerde kidsreporters krijgen een leuke dag bij ProDemos, met lunch en een prijspakket.

Koninklijke kinderrondleidingen

In de meivakantie organiseert ProDemos niet alleen Kinderrijk, ook organiseren we vrijwel elke dag kinderrondleidingen. Waar leest de koning de troonrede voor? En hoe ziet zijn troon eruit? Onze enthousiaste gidsen leggen het allemaal uit.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.