Meivakantie op Paleis Het Loo

In de meivakantie is er voor kinderen van alles te doen en te zien op Paleis Het Loo. Ze kunnen helpen met het klaarmaken van de koninklijke auto, een rijtuig aanspannen en hun eigen paleis of moestuin ontwerpen. In de stallen is de presentatie ‘Dieren van Oranje’ te zien. Ook zijn er rondleidingen, is er een familie-speurroute en kun je het dak op!

In het Kinderatelier maken kinderen kennis met de koninklijke beroepen chauffeur, koetsier, tuinvrouw en architect. Deelname is gratis op vertoon van een geldig entreebewijs, aanmelden is niet nodig. In de presentatie ‘Dieren van Oranje’ in de stallen kom je van alles te weten over de huis- en buitendieren die aan het Hof werden gehouden.

 

 

Ook kun je dagelijks met een lift aan de zijkant van het paleis het dak op voor een uitzicht op de bouwplaats aan de voorzijde en op de paleistuinen aan de achterzijde. En heb je zin om te wandelen? Volg dan de Oranje-wandeling, een route door het paleispark langs de Veldvijvers met het Badpaviljoen, Theepaviljoen en de koninklijke Botenhuizen.

 

 

Het hoofdgebouw van Paleis Het Loo is de komende drie jaar gesloten wegens vernieuwing en verbouwing, maar tot en met 30 september is Paleis Het Loo BuitenGewoon Open: in de tuinen, stallen en op het voorterrein worden diverse activiteiten en evenementen georganiseerd.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.