Wizz Air kondigt rechtstreekse verbinding aan tussen Eindhoven en Wenen

Wizz Air, een van de snelst groeiende luchtvaartmaatschappijen in Europa en de grootste low-cost carrier van Centraal- en Oost-Europa, zal vanaf deze zomer ook tussen Eindhoven en Wenen vliegen. De nieuwe route wordt geopend op 2 juli 2018. Aanvankelijk zal er tweemaal per week (op maandag en vrijdag) worden gevlogen. Tickets zijn beschikbaar vanaf 19,99 euro* en kunnen geboekt worden via de website.

Wie graag een citytrip naar het pittoreske Wenen plant, kan binnenkort gebruik maken van de rechtstreekse verbinding tussen Eindhoven en de Oostenrijkse hoofdstad. In wat ooit de bakermat van de Habsburgse monarchie was, zijn er naast de barokke gebouwen en keizerlijke paleizen ook tal van musea en cafés. Tot het rijke culturele erfgoed van Oostenrijk behoren zowel de beste klassieke muziek, prachtige architectuur als een smakelijke culinaire traditie. De nieuwe route maakt deel uit van #WIZZaroundEurope, de grootste uitbreidingsfase ooit in de geschiedenis van Wizz Air.

 

Lees ook dit artikel: Ontdek de natuur in Wenen

 

Wizz Air speelt in op de toenemende vraag naar goedkope vliegtickets en aangename reiservaringen en draagt hierdoor ook bij tot de ontwikkeling en versterking van de lokale economieën, de luchtvaart, het toerisme, de horecabranche en de zakelijke relaties tussen verschillende landen. Vanuit Eindhoven vluchten biedt WIZZ maar liefst 20 bestemmingen aan, nl. Belgrado, Boedapest, Boekarest, Cluj-Napoca, Debrecen, Gdansk, Iasi, Katowice, Kaunas, Lublin, Poznan, Riga, Skopje, Sofia, Tuzla, Varna, Vilnius, Warschau, Wroclaw en vanaf 2 juli dus ook Wenen. Tijdens de eerste drie maanden van 2018 vervoerde Wizz Air meer dan 300.000 passagiers op de routes van en naar Eindhoven.

 

 

“We zijn bijzonder verheugd dat wij vandaag de nieuwe route Eindhoven-Wenen kunnen aankondigen. Hiermee onderlijnen wij ons engagement naar de Benelux en wij kijken er naar uit om in de toekomst nog meer interessante verbindingen aan te bieden die aansluiten bij de behoeften van onze passagiers. Reizigers uit zowel België als Nederland kunnen nu via Eindhoven gemakkelijk en goedkoop naar één van prachtigste en indrukwekkendste cultuursteden van Europa vliegen”, aldus Sorina Ratz, Hoofd Corporate Communications a.i. van Wizz Air.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.