Boekingen inaugurele seizoen Seven Seas Splendor geopend

Goed nieuws voor reizigers die van luxe houden, vanaf heden kun je reserveren voor het inaugurele seizoen van Regent Seven Seas Cruises’ nieuwste schip dat in februari 2020 te water gaat. Het schip dat luxe perfectioneert, Seven Seas Splendor, is de beste keuze om naar de mooiste bestemmingen ter wereld te reizen.

Met ruimte voor 750 gasten zal het all-suite, all-balcony schip zich bij haar zusterschip Seven Seas Explorer voegen in het aanbieden van sommige van de grootste ruimteverhoudingen in de cruise industrie. Hiermee verhoogt Seven Seas Splendor opnieuw de standaard van het luxueus reizen. De eerste reis begint op 7 februari 2020 waarbij gasten worden meegenomen op een onvergetelijke, 14 overnachtingen durende, trans-Atlantische reis van Barcelona naar Miami.

 

 

Het inaugurele seizoen bestaat uit een verscheidenheid aan routes die iconische bestemmingen aandoen in de Caraïben, Noord-Amerika en de Middellandse Zee. Gasten kunnen daarnaast talloze beroemde musea en bezienswaardigheden ontdekken dankzij het onbeperkte aanbod van gratis excursies op elke reis.

 

 

“Voor Seven Seas Splendor’s inaugurele seizoen reizen we naar bestemmingen die net zo bijzonder zijn als het schip zelf,” aldus Jason Montague, President en Chief Executive Officer van Regent Seven Seas Cruises. “Op basis van feedback van onze gasten over onze huidige routes door de Caraïben, Noord-Amerika en de Middellandse Zee, verwachten we dat het nieuwe aanbod populair zal zijn onder zowel nieuwe als vaste gasten die de unieke kans willen grijpen om een van de eersten te zijn die mee reizen op het nieuwste luxe schip in onze vloot.”

Panama Kanaal & Caribische reizen

Na haar eerste trans-Atlantische reis op 7 februari 2020, vaart Seven Seas Splendor op 25 februari door het Panama Kanaal, op weg van Miami naar Los Angeles en gooit het schip haar ankers uit in onder andere Cartagena en langs de prachtige kustlijn van Cabo San Lucas. Daarna vaart het schip op 14 maart 2020 door van Los Angeles naar Miami. Gasten kunnen onder andere het romantische Catalina Island, Acapulco en Puntarenas bezoeken.

Noord-Amerika & Atlantische Oceaan oversteek

Eenmaal terug aan de Atlantische kust begint ze op 1 april 2020 aan een voorjaarsuitstapje tussen Miami en New York. Hoogtepunten van deze reis zijn een bezoek aan Oranjestad, Aruba en Charleston, South Carolina, voordat het schip in de drukte van de Big Apple aankomt. Vervolgens zet ze op 16 april 2020 vanuit New York koers naar Barcelona, een reis van in totaal 14 overnachtingen.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.