Zo gaat de Seven Seas Splendor eruit zien

Regent Seven Seas Cruises heeft bekend gemaakt hoe bepaalde ruimtes van het gloednieuwe en superluxe Seven Seas Splendor eruit zullen gaan zien als ze in 2020 in de vaart komt. De cruiserederij bouwt voort op de elegantie van de al bestaande schepen met geweldige designs en kenmerkende upgrades die reizigers zowel gaan fascineren als de verwachtingen overtreffen. Met het nieuwste schip uit de vloot zorgt de cruiserederij voor een perfecte en luxe all-inclusive ervaring wereldwijd.

De publieke ruimten van Seven Seas Splendor zullen in vergelijking met het populaire zusterschip Seven Seas Explorer een paar belangrijke veranderingen ondergaan. Zo zal de ingang van de Grand Staircase bij de entree, oftewel de kenmerkende eyecatcher van de Seven Seas Explorer, gericht zijn op het grootste restaurant aan boord, Compass Rose. Publieksfavoriet Coffee Connection verschuift naar bakboord en wordt uitgebreid met een buitenterras zodat mensen tijdens het nuttigen van koffie en heerlijke gebakjes kunnen genieten van een kalme zeebries.

 

 

“De toevoeging van de Seven Seas Explorer aan de vloot in 2016 stond gelijk aan een geheel nieuw niveau van elegantie in de cruise industrie. Bij Seven Seas Splendor focussen we vooral op het perfectioneren van alle details,” aldus Jason Montague, President & CEO van Regent Seven Seas Cruises. “Alles aan boord van het schip is ontworpen om onze gasten een verfijnde maar ook vooral comfortabele retraite te kunnen bieden. De aandacht voor de details waarmee wij het nieuwste schip in onze vloot perfectioneren zullen gewaardeerd worden door onze gasten.”

 

 

Aan boord van Seven Seas Splendor zijn 375 ruime suites, variërend van de 29m² grote Veranda Suite tot de royale Regent Suite van maar liefst 413m². Iedere suite heeft een eigen uitstraling en een privé balkon – waaronder sommige van de grootste in de gehele cruise industrie – perfect om na een dag te hebben rondgewandeld op de lokale bestemming weer helemaal te relaxen in de eigen oase van rust.

Onderscheidende Suites

De Regent, Master, Grand, Splendor, Seven Seas en Penthouse Suites vertegenwoordigen de 88 onderscheidende suites aan boord van Seven Seas Splendor. Gasten die in deze suites verblijven genieten naast alle inclusieve voorzieningen, ook van een luxe hotelnacht voorafgaand aan de cruise, voorrangsreserveringen bij restaurants, dagelijkse canapé verzorging, persoonlijke butler service, de keuze uit extra luxe badproducten en een samengesteld kussen menu.

  • Regent Suite: Het kroonjuweel van Seven Seas Splendor is de Regent Suite van 413m², gelegen op het bovenste dek van het schip met een balkon van maar liefst 132m² met uitzicht op de boeg van het schip. Compleet met een groot bad gedecoreerd met gouden details, een privé spa met stoombad en sauna en onbeperkte wellnessbehandelingen in eigen spa. Iedere bestemming kunnen Regent Suite gasten ontdekken met hun persoonlijke gids en auto. Daarnaast slapen ze iedere avond op een exclusief en handgemaakt bed, is er de aanwezigheid van een butler service, een walk-in closet ter grootte van een paleis, 2 badkamers, een master bedroom en een extra slaapkamer. En dit is nog niet eens alles…
  • Master Suite: Deze twee-slaapkamer suite is ingericht met warme houttinten en aubergine kleuren. De Master Suite is gelegen op dek acht en negen aan de achterzijde van het schip wat voor fantastische uitzichten op de horizon zorgt. De vier Master Suites aan boord zijn tussen de 176m² en 196m² groot en beschikken over een uitgebreide woonkamer, complete bar en ruimtelijke balkons tot 92m².
  • Grand Suite: De Grand Suite is ingericht met smaragd details en rijke crèmekleuren. Variërend van 119m² tot 170m², beschikt de Grand Suite over een ruim privé balkon, twee grote badkamers en een woonkamer met stenen mozaïek, exotische houttinten en rijke versieringen.
    Splendor Suite: Deze suite beschikt over één slaapkamer en badkamer en is 76m² tot 85m² groot. De Splendor Suites zijn ingericht met rustgevende kleuren en zachte meubels. De grote eettafel is perfect voor roomservice diners in de suite.
  • Seven Seas Suite: De 74m² grote Seven Seas Suite biedt een uitzonderlijke ruimte in een cosmopolitan thema met bijpassende, frisse kleuren en zacht en comfortabel meubilair. De ruimtes lopen naadloos in elkaar over, van woonkamer tot eetkamer tot slaapkamer, met glazen schuifdeuren die toegang bieden tot een ruimtelijk balkon. Een marmeren badkamer samen met grote walk-in closet maakt de suite geheel af.
  • Penthouse Suite: De op saffier geïnspireerde Penthouse Suites zijn tot 60m² groot. Glazen schuifdeuren bieden zowel de slaapkamer als de woonkamer toegang tot een groot balkon met comfortabel buitenmeubilair. Uitgebreide kastruimte met twee ingangen biedt meer dan genoeg ruimte en comfort.

Concierge Suites

Aan boord van Seven Seas Splendor zijn 140 Concierge Suites. Naast de inclusieve voorzieningen waarvan alle Regent Seven Seas Cruise gasten genieten, hebben mensen die verblijven in een Concierge Suite recht op een luxe hotelovernachting voorafgaand aan de cruise en voorrangstoegang bij het boeken van excursies en diners. De crèmekleuren van de suites zorgen voor sereniteit en comfort. De handgemaakte Elite Slumber Bedden zijn gericht op het privé balkon, waardoor gasten kunnen genieten van fantastische uitzichten op zee vanuit bed!

Superior & Veranda Suites

De Superior, Deluxe Veranda en Veranda Suites zijn respectievelijk 43m², 34m² en 29m². Hiermee behoren de suites tot sommige van de meest ruimtelijke instapniveau suites op zee. De Superior en Veranda Suites hebben een landhuis sfeer en beschikken over een gordijn dat het slaapgedeelte scheidt van het zitgedeelte.

Reserveringen voor Seven Seas Splendor’s inaugurele seizoen kunnen gemaakt worden sinds 11 april 2018.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
id=”11″ title=”true” description=”true”]

Comments are closed.