Nieuwe Europese verkooporganisatie voor Delta

Delta Air Lines heeft met de promotie van enkele van haar zeer ervaren verkoopcollega’s haar Europese verkooporganisatie versterkt.

Joint Venture sales team

Binnen het nieuwe Joint Venture sales team is Ilse Janssens aangesteld als Regional Manager Sales voor Nederland, België, Frankrijk en Noord-Europa. In 2002 startte Ilse binnen Delta’s sales team in België en sindsdien is haar verantwoordelijkheid stelselmatig gegroeid. Ze heeft daarbij intensief samengewerkt met de commerciële teams van Air France-KLM en Virgin Atlantic. Jan Feenstra, Delta’s Sales Manager Netherlands & North Europe, blijft in Nederland het vertrouwde gezicht naar Delta’s samenwerkingspartners en klanten.

 

 

Shane Spyak, Delta’s Staff Vice Present Sales for Europe, Middle East, Africa and India, zegt: “Met de aanpassingen in ons Europese team kunnen we naadloos opereren samen met onze joint venture partners en zo een constant hoge service aan onze klanten bieden. Dat is van extra belang omdat Schiphol Amsterdam Delta’s belangrijkste hub is voor vluchten tussen Europa, Midden-Oosten, Afrika en India.”

 

 

Delta’s joint venture met Air France, KLM en Alitalia is het meest doorontwikkelde voorbeeld van een succesvolle internationale luchtvaartsamenwerking, met talrijke voordelen voor zowel consumenten als de betrokken luchtvaartmaatschappijen. Gezamenlijk hebben ze een aandeel van 20% in het totale trans-Atlantische vliegverkeer. De luchtvaartmaatschappijen zijn ook lid van de wereldwijde luchtvaartalliantie SkyTeam, die consumenten wereldwijd voordelen biedt, zoals doorvluchten op hetzelfde ticket en het sparen van frequent flyer mijlen op alle vluchten.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.