Vijf redenen om voor ferrymaatschappij Scandlines te kiezen

De mei- en zomervakantie staan voor de deur. Heerlijke seizoenen om Scandinavië, met haar ongecompliceerde recreatie en cultuur, te ontdekken. Met ferrymaatschappij Scandlines start de vakantie richting Zweden of Denemarken al direct aan boord.

Scandinavië is met de prachtige natuur, de mooiste stranden van Noord-Europa en levendige metropolen zoals Kopenhagen en Malmö, dé plek om helemaal tot rust te komen tijdens een vakantie. Met de ferry’s van Scandlines bereik je comfortabel, snel en voor aantrekkelijke tarieven Zweden en Denemarken met de auto.

 

 

Vijf redenen om voor Scandlines te kiezen:

1. Spontaniteit: Dankzij de hoge capaciteit en korte routes biedt Scandlines maximale flexibiliteit in het hoogseizoen waardoor reizigers snel op hun bestemming aankomen en direct aan hun vakantie kunnen beginnen. Een goed begin en ideaal voor spontane tripjes. Zo vaar je vanaf het Duitse Puttgarden in slechts 45 minuten naar de Deense plaats Rødby.

2. Maritieme recreatie: Aan boord genieten reizigers van het prachtige uitzicht over zee of relaxen op het zonnedek met een verfrissend zeebriesje. De eerste geweldige fotomomenten en vakantieherinneringen zijn gegarandeerd bij aankomst.

 

 

3. Geniet aan boord: Scandlines biedt aan boord een brede selectie Scandinavische specialiteiten voor jong en oud. Met het overtochtticket kan online een maaltijd worden gereserveerd. In het restaurant is dan ook al een tafel gereserveerd zodat je niet met je handen vol nog een plekje hoeft te zoeken. De moeite waard toch?

4. Reizend shoppen: In de onboard shops kan er naar hartenlust worden gewinkeld. De parfumerieën aan boord bieden up-to-date internationale merken tegen meer aantrekkelijke prijzen dan op land.

5. ‘Groen’-reizen: Scandlines investeert in duurzame technologieën op haar trajecten, zoals de invoering van het hybride-aandrijfsysteem op de schepen. Hiermee voldoet Scandlines aan de nieuwe regels voor scheepvaartemissie voor een groenere toekomst.

Routes en voordelige tarieven naar Scandinavië

Nederlandse reizigers kunnen Denemarken in slechts 45 minuten bereiken op de Scandlines veerboot route Puttgarden-Rødby. Het Scandlines Economy ticket voor de routes Rostock-Gedser en Puttgarden-Rødby is in het laagseizoen (9 april – 8 mei, 10 september – 11 oktober en 22 oktober -19 december al vanaf EUR 33,- verkrijgbaar. In het hoogseizoen (23 maart – 8 april, 9 mei – 9 september, 12 – 21 oktober en 20 – 31 december) is het Economy ticket verkrijgbaar vanaf EUR 67, -.

Ook wordt er een combinatieticket aangeboden vanaf EUR 110,-. Hierbij is bijvoorbeeld de rit over de Öresundbrug van Denemarken naar Zweden inbegrepen of een combinatie van de vaarroutes Puttgarden-Rødby en Rostock-Gedser met de verbinding Helsingør-Helsingborg.

Bovengenoemde tarieven gelden voor maximaal 9 personen en auto’s niet langer dan 6 meter.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.