Met de camper het noorden van Scandinavië ontdekken

Wat gaan we dit jaar doen met de vakantie? Gaan we met de eigen auto? Huren we een tent of een stacaravan? Of gaan we nu eindelijk eens die camper huren waar we het ieder jaar over hebben? Voigt Travel biedt naast fly & drive reizen, nu ook unieke camperreizen aan waarbij je het noorden van Scandinavië optimaal ontdekt.

De vrijheid die je hebt, is niet te evenaren! Voordat het zover is, vlieg je eerst rechtstreeks met een Middernachtzon vlucht naar Rovaniemi. Een paar uur later haal je in alle rust op de luchthaven je camper op. Hier, pal op de poolcirkel in Fins Lapland, begint je avontuur met je ‘huis op wielen’!

 

 

Kies je eigen uitzicht

Een camperreis geeft je het ultieme gevoel van vrijheid. Zeker als je naar het noorden van Scandinavië gaat. Want hier geldt het allemansrecht, wat betekent dat je niet iedere dag op zoek hoeft naar een camping. Je mag de camper gerust in de vrije natuur parkeren, maar wel met respect voor de natuur. Kamperen bij één van de duizend Finse meren? Een aanrader! Overnachten aan de voet van de Noorse fjorden? Doen! In Scandinavië kun je echt gaan en staan waar jij maar wil. Dus… heb je een leuk plekje gevonden? Trek de handrem aan en geniet van je zelfgekozen uitzicht.

Bepaal je eigen route

Vanaf het moment dat je je camper hebt opgehaald, bepaal je zelf je eigen route langs de mooiste locaties in Fins Lapland, Zweeds Lapland en Noord-Noorwegen. Vooraf krijg je natuurlijk een uitgebreide uitleg over het gebruik van de camper. Droom je ervan om nu eens de Noordkaap te bezoeken? Geen probleem! De Noordkaap is voor veel mensen het ultieme reisdoel, noordelijker kan namelijk niet. Zodra de Middernachtzon met een adembenemend lichtspel grip krijgt op het 300 meter hoge rotsmassief, weet je dat deze ervaring voor altijd bij zal blijven. Nog nooit was je zo dicht bij de Noordpool… Daarna naar de Noorse eilanden van de Vesterålen of de Lofoten? Een Nationaal Park in Zweden bezoeken? Je hebt het helemaal zelf in de hand.

 

 

De mooiste campings

Het noorden van Scandinavië kent dan wel het allemansrecht, maar zo af en toe een camping bezoeken is zeker geen straf. Daarom ontvang je van Voigt Travel meer informatie over de mooiste campings in Noord-Scandinavië. Want… wat dacht je van een plek pal aan het strand of bij één van de meest zalmrijke rivieren van Europa met het gemak van alle faciliteiten van een vakantiepark? Daarbij is het soms een ‘must’ om te overnachten op een camping, want je dient toch regelmatig je water aan te vullen en het toilet te legen. Ga je weer op pad met de camper, denk er dan wel aan om de elektrakabel op te ruimen, alle kastjes goed dicht te doen en de gasfles af te sluiten. Voor iedereen, van stellen tot gezinnen, is er een passende camper voorzien van alle comfort.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.