Delta start directe vluchten van Amsterdam naar Orlando

Op 31 maart jl. koos voor het eerst een Boeing 767 van Delta Air Lines op Schiphol het luchtruim naar Orlando. Met deze introductie bedient Delta niet minder dan tien Amerikaanse bestemmingen met rechtstreekse vluchten vanaf Schiphol. Tijdens een feestelijk onthaal voorafgaand aan vertrek werden de reizigers door Delta en Schiphol verrast met koffie, thee, petit-fours en een leuke herinneringstulp.

In zijn welkomstwoord verwelkomde Jan Feenstra, Delta’s Sales Manager Netherlands & North Europe alle gasten op deze bijzondere vlucht. Hij zei: “Delta is verheugd opnieuw een fantastische bestemming in Amerika toe te voegen aan het netwerk vanuit Nederland. Niet alleen belangrijk voor gasten uit Nederland, maar ook vanuit Europa, dankzij de nauwe samenwerking met partner Air France-KLM. Amsterdam is Delta’s grootste Europese knooppunt met 20 dagelijkse vluchten naar 10 Amerikaanse bestemmingen.”

 

Lees ook dit artikel: Overnachten in Orlando

 

Jan Feenstra nodigde de reizigers voor vertrek vooral uit om aan boord te genieten van een heerlijk glaasje prosecco, te profiteren van de gratis inflight Wifi en te genieten van het persoonlijke ‘in-seat’ entertainment, enkele van de talrijke services aan boord van Delta.

 

 

Bij het traditionele doorknippen van het lint werd Jan Feenstra geassisteerd door Marcel Lekkerkerk, Director Aviation Marketing Amsterdam Airport Schiphol, Raymond Reedijk, Sales Director Business Nederland Air France KLM, en Captain John Hendricks, gezagvoerder van de inaugurele vlucht naar Orlando. Na boarding vertrok Delta’s B767 volgens schema exact om 14.40 uur voor haar trans-Atlantische vlucht.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.