Ga je reis en neem je eigen bioscoop mee

Hoewel het vliegtuig iedere verre uithoek van de wereld binnen ons bereik heeft gebracht, zijn lange vluchten voor de meeste mensen niet bepaald het leukste gedeelte van hun vakantie of zakenreis.

Royole, innovator op het gebied van flexibele displays, sensoren en slimme technologie, heeft hier iets op bedacht: de Royole Moon, een 3D virtueel mobiel theater voor films, gaming, en meer. De Moon past makkelijk in je handbagage, is eenvoudig in gebruik en kan je urenlang onderdompelen in high-definition film- en gameplezier.

 

 

Met meer dan 3.000 pixels per inch (ongeveer 10 keer de resolutie van high-end smartphones) beschikt Royole Moon over het scherpste 1080p AMOLED-scherm ter wereld. Superieure beelddefinitie en -kwaliteit zijn verzekerd dankzij AMOLED-technologie met een contrast ratio van meer dan 10,000:1 en een breed kleurengamma. Royole’s optische design en systeemtechnologie zorgen voor een unieke 3D-ervaring met een groot, schaalbaar 800’’ gebogen scherm. De ingebouwde optische powerknop zorgt er bovendien voor dat de meeste gebruikers geen bril meer nodig hebben.

 

 

Je kunt direct vanaf een smartphone, tablet, set-top box, PC, tv-box, interne opslag, een externe harddrive of de nieuwste gameconsoles content streamen naar Moon. Daarnaast kan het apparaat een eindeloze hoeveelheid video’s, films en games afspelen, vanaf het interne geheugen, via HDMI, USB on the Go, maar ook draadloos streamen. Anders dan de meeste VR-apparaten vereist Royole Moon geen speciaal opgenomen content voor compatibiliteit.

Door het vouwbare ontwerp is de headset eenvoudig in te pakken, mee te nemen, en fijn om te dragen: ideaal voor fervente vakantiegangers en zakenreizigers. De noise-canceling hoofdtelefoon zorgt er bovendien voor dat je het monotone geluid van de vliegtuigmotoren niet meer hoort en een stuk frisser uit het vliegtuig zal stappen. De Royole Moon is beschikbaar bij de Bijenkorf in Amsterdam en online, voor een adviesprijs van €899,99.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.