De stevige groei KLM-vervoerscijfers zet ook in maand maart door

KLM verwelkomde in de maand maart 8,7% meer passagiers aan boord in vergelijking met dezelfde maand vorig jaar. Bij een hoger vervoer van 7,4% in passagierskilometers en een hogere capaciteit stoelkilometers van 4,1%, steeg de bezettingsgraad flink met 2,8%-punt.

“De KLM Groep sluit met deze stevige groeicijfers over de maand maart een uitstekend eerste kwartaal van 2018 af. Vergeleken met het eerste kwartaal van 2017, stegen de passagiersaantallen voor het KLM-netwerk met 9,7%. Een mooie prestatie die alle medewerkers met elkaar hebben neergezet, ondanks de operationele uitdagingen, zoals de slechte weersomstandigheden in Europa.”
Pieter Elbers – KLM president-directeur

 

 

Transavia Nederland zag eveneens flinke groei ten opzichte van dezelfde maand vorig jaar. Bij een hoger vervoer in passagierskilometers en een toename van de capaciteit, kwam de bezettingsgraad flink hoger uit. Bij KLM Cargo steeg de benuttingsgraad met 0,5%-punt, bij een licht lager vervoer en een lagere capaciteit.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.