Spanje in 10 seconden

Vandaag is de campagne Spain in 10 seconds van Turespaña van start gegaan op de sociale en digitale media in 15 landen. Centraal in deze campagne staan verschillende Spaanse beroemdheden zoals de ontwerpster Agatha Ruiz de la Prada, de chefkok Juan Marie Arzak, de tennisser Rafa Nadal en de tenor Plácido Domingo.

paella-spanje-eten-drinken

Paella in Spanje

In deze nieuwe campagne van Turespaña geven een tiental Spaanse beroemdheden hun persoonlijke aanbevelingen en redenen waarom men zeker een bezoek aan Spanje moet brengen. Ieder van hen doet dit vanuit zijn of haar persoonlijke situatie (cultuur, film, mode, sport, gastronomie, enz.) en laat de eigen ervaring en geliefde Spaanse bestemming zien in een korte selfie-video.

 

 

De aftrap van Spain in 10 seconds wordt gedaan door de psychiater Luis Rojas Marcos. In de loop van deze week komen twee andere ambassadeurs van deze campagne aan bod: de ontwerpster Agatha Ruiz de la Prada en de badmintonster Carolina Marín. Wie de andere ambassadeurs zijn dat volgt beetje bij beetje in de loop van april en mei.

 

 

De nieuwe campagne richt zich op de toerist die geneigd is veel te besteden op de plaats van bestemming en een grote voorkeur heeft voor de (experimentele) activiteiten en belevingen. En die bovendien graag buiten het hoogseizoen op vakantie gaat.

de Flamenco

Spain in 10 seconds is een aanvulling op de campagne Spain is part of you die gelanceerd werd in 2017. Deze laatste was een ingrijpende en innovatieve verandering in de marketingstrategie van Turespaña; niet meer het aanbod stond centraal maar juist de vraag met de toerist als middelpunt.

Voor de campagne is een website ontwikkeld. Tevens te volgen in Nederland via de sociale mediakanalen van het Spaans Verkeersbureau (FB @spain.info.nl en TW @SpanjeNederland), Instagram van Turespaña (@Spain) of via hashtag #spainin10sec.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.