KLM door reizigers wereldwijd beloond met TripAdvisor Travelers’ Choice Awards

KLM behoort tot de top 10 van beste grote Europese luchtvaartmaatschappijen volgens de 2018 TripAdvisor Travelers’ Choice Award. KLM staat eveneens twee keer in de top 10 als luchtvaartmaatschappij met de beste Businessclass en beste Economy Class in Europa.

Deze jaarlijkse awards zijn de enige prijzen uit de reisbranche die worden uitgereikt op basis van miljoenen beoordelingen en meningen van reizigers over de hele wereld. Ze staan voor de allerbeste service, kwaliteit en klanttevredenheid.

“Wij zijn verheugd om de favoriete luchtvaartmaatschappijen van de wereldwijde TripAdvisor gemeenschap bekend te maken. Wij willen de maatschappijen die de beste wereldwijde vliegervaringen bieden graag in de spotlights zetten, en daar hoort KLM bij.

 

 

Nu de luchtvaartindustrie steeds nieuwe producten introduceert en het inflight aanbod verbreedt, zijn reizigers continu op zoek naar luchtvaartmaatschappijen die passagiers waardevolle ervaringen bieden en kwaliteit leveren.

 

 

De Travelers’ Choice awards voor de luchtvaart zijn een erkenning van de vliegmaatschappijen die de verwachtingen van passagiers overtreffen en hoge cijfers ontvangen van reizigers.” Aldus Bryan Saltzburg, Senior Vice President & General Manager TripAdvisor Flights

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.