Fortaleza derde KLM-bestemming in Brazilië

KLM vliegt met ingang van mei 2018 rechtstreeks naar Fortaleza. Met deze derde Braziliaanse bestemming in het noordoosten van Brazilië verstevigt KLM haar positie als belangrijke Europese luchtvaartmaatschappij op de Braziliaanse markt voor zowel zakelijke als leisure reizigers.

KLM zal drie keer per week vanaf Amsterdam naar deze nieuwe bestemming vliegen met een Airbus A330-200 en met een capaciteit van 268 stoelen per vlucht.

Samenwerking

Mede door de samenwerking met de Braziliaanse vliegmaatschappij GOL is voor Fortaleza als derde bestemming gekozen. De strategische ligging, de economische en toeristische ontwikkeling, en de nieuwe vliegverbindingen van GOL met grote steden in het noorden en noordoosten van Brazilië maken Fortaleza een aantrekkelijke KLM bestemming. Ook KLM’s partner Air France zal met ingang van mei 2018 vluchten vanuit Parijs naar Fortaleza uitvoeren.

 

 

KLM, Air France en GOL zullen in Fortaleza een nieuwe hub realiseren waar in eerste instantie doorverbindingen naar Salvador, Recife, Natal, Belém, Manaus, en Brasilia zullen worden aangeboden. Dit aantal zal in de toekomst verder gaan toenemen. Door deze nieuwe verbindingen wordt bovendien Europa toegankelijker voor klanten vanuit het noorden en noordoosten van Brazilië.

“Brazilië is een belangrijke focusmarkt voor KLM. Met Fortaleza als derde Braziliaanse KLM-bestemming ontstaan nieuwe vliegverbindingen met grote steden in het noorden en noordoosten van Brazilië. Door de samenwerking met de Braziliaanse vliegmaatschappij GOL, wordt een nieuwe strategische hub gerealiseerd die Amsterdam en Zuid-Amerika stevig verbindt. Een perfecte aanvulling in onze netwerkstrategie en een welkome uitbreiding van ons aanbod aan Zuid-Amerikaanse bestemmingen voor onze klanten.”

 

 

KLM zal vanaf 3 mei 2018 twee keer per week vluchten tussen Amsterdam-Schiphol en Fortaleza aanbieden op donderdag en zaterdag. De vluchten worden uitgevoerd met een Airbus A330-200 met 18 stoelen Business Class, 35 stoelen Economy Comfort en 215 stoelen Economy Class. Per 2 juli 2018 zal er een derde wekelijkse vlucht worden toegevoegd op maandag.

KLM vliegt momenteel al naar twee andere Braziliaanse bestemmingen: zeven keer per week naar zowel Sao Paulo als naar Rio de Janeiro.

SUBTITEL

4eALINEA

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.