Ontspannen op Camping de Lakens

De eerste caravans rijden richting de kust en de kampeerders kunnen de gezonde zeelucht bijna opsnuiven. Dat kan maar 1 ding betekenen; Camping de Lakens is vanaf donderdag 29 maart weer geopend. De laatste zaken worden klaargemaakt om gasten tijdens hun verblijf volledig te laten ontspannen.

De sauna wordt opgestookt, de kaarsen in de ZEN Zone worden aangestoken en de masseurs warmen hun handen in de Wellnessbus. Met de voeten in het zand, de wind door de haren en het ruizen van de zee als achtergrondmuziek, weet je dat je echt vakantie hebt.

Op Camping de Lakens is het mogelijk om te kamperen in een eigen tent of caravan, maar er staan ook heel wat bijzonder accommodaties, zoals de Beachbus, de Laidbackshack of een Beachloge. Dit seizoen krijgt luxe kamperen op Camping de Lakens nog meer betekenis. De super hippe Airstream is vanaf nu uitgerust met privé sauna inclusief eigen douchegelegenheid. De combinatie van deze stoere trailer met zoveel luxe is een unieke belevenis.

 

 

Vanaf donderdag 29 maart kunt u ook bij Restaurant Gestrand op Camping de Lakens weer aanschuiven voor lunch of diner. Elke woensdagmiddag organiseert Restaurant Gestrand een speciale Kids middag. Tijdens de Kids middagen worden er leuke activiteiten georganiseerd voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Het zijn wekelijks wisselende activiteiten in de thema’s eten, actief en creatief. Maak bijvoorbeeld een eigen insectenpotje, doe mee aan kinderyoga of ga een pijl en boog maken.

 

 

Een van de hoogtepunten tijdens dit kampeerseizoen is het Surfana Festival. Dit jaarlijks terugkerende festival vindt plaats van 7 t/m 10 juni. Tijdens dit festival zijn er diverse water clinics, zoals surfen, kitesurfen en catamaran varen. Maar ook zijn er diverse muzikale en spirituele clinics te volgen. Noteer ‘m alvast in de agenda!

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.