Nieuw outdoor jack met slimme rits

Hoe verleng je de levensduur van een nagenoeg onverslijtbaar outdoor jacket? Haglöfs kwam met een ijzersterk idee: maak onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn supermakkelijk te vervangen. Geïnspireerd door deze gedachte ontwikkelde het Zweedse merk het nieuwe Eco Proof Jacket. Met een slimme rits die je heel eenvoudig zelf kunt vervangen, zonder dat je nieuwe taping hoeft aan te brengen.

Ook andere onderdelen zoals buttons en koorden werden aangepakt zodat je deze gemakkelijk kunt herstellen. Het Haglöfs Eco Proof Jacket is bij uitstek geschikt voor ons klimaat: zon, wind, regen, vorst of sneeuw, deze jas beschermt je overal en altijd. De Proof Eco 3-laags stof is hoofdzakelijk gemaakt van gerecycled polyester, dat ook weer hergebruikt kan worden als het echt op is. De 2-weg stretch stof van het jack geeft veel bewegingsvrijheid.

 

 

Er is gebruik gemaakt van het eigen Proof Eco membraan, een hoogwaardig membraanweefsel dat 100% fluorcarbonvrij is. Het is water- en winddicht, soepel, licht van gewicht en blijft extreem goed ademen. De binnenzijde van het jack heeft een diamantvormig weefsel dat de vochtafwikkeling en temperatuur binnen de jas optimaal regelt. De twee steekzakken met mesh bevorderen tevens de luchtcirculatie.

 

 

Haglöfs verlengt met haar basisfilosofie niet alleen de levensduur van kleding, maar streeft er ook naar om de impact op de natuur te minimaliseren. Het Eco Proof Jacket van Haglöfs heeft de ISPO Award 2018 gewonnen in de categorie Urban Outer Layer 3L.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.