Booking.com bereikt mijlpaal van 5 miljoen aangemelde woningen, appartementen en andere unieke overnachtingsmogelijkheden

Vandaag kondigt Booking.com aan dat het de mijlpaal van 5 miljoen vermeldingen van woningen, appartementen en andere unieke overnachtingsmogelijkheden heeft bereikt. Met dit aantal vermeldingen in deze categorie, blijft Booking.com vergeleken met alle andere digitale reisplatforms wereldwijd marktleider in het bieden van toegang aan consumenten tot alternatieve accommodaties, variërend van traditioneel hotel tot huizen, villa’s, appartementen en ryokans.

Booking.com


Ten opzichte van vorig jaar is op Booking.com het aantal vermeldingen in deze categorie zelfs met 27% gegroeid. Daarmee groeit deze categorie sneller dan traditionele opties zoals hotels, motels en vakantieparken.

 

 

Volgens recent onderzoek dat Booking.com in 2017 uitvoerde onder meer dan 57.000 reizigers in 30 markten, wil 30% in 2018 verblijven in een appartement, aparthotel of condo. Dit toont aan dat de klantvraag naar andere accommodaties dan hotels groot blijft. Ander onderzoek van Booking.com uit 2017 waaraan 19.000 reizigers uit 26 landen deelnamen, liet zien dat één op de vijf (21%) overwoog de eigen woning voor het komende jaar op een website voor reisaccommodaties te registreren.

“We weten dat reizigers heel graag een grote verscheidenheid van soorten verblijf willen ervaren; van appartement tot woonboot, en alles daartussen”

aldus Olivier Grémillon, Vice President bij Booking.com en verantwoordelijk voor de bedrijfsstrategie rondom woningen en appartementen. “We hebben er hard aan gewerkt om zoveel mogelijk geweldige woningen en appartementen aan ons platform toe te voegen, zodat we gegarandeerd de keuze en diversiteit kunnen bieden waar onze klanten behoefte aan hebben. We zijn heel trots op deze mijlpaal en zullen doorgaan onze leiderschapspositie op dit gebied te versterken. Ons streven blijft om klanten te koppelen aan het verblijf dat bij ze past, welke ervaring ze ook zoeken.”

Al

 

 

le 5+ miljoen vermeldingen op Booking.com in woningen, appartementen en andere unieke overnachtingsmogelijkheden – of het nu een appartement is in Chicago, een B&B in Toscane, of een villa op Bali – zijn direct en zonder reserveringskosten te boeken.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.