Booking.com onthult 3 ongelooflijke reisverhalen van de winnaars van #BookingHero

Een droombruiloft in New York, een avontuur in de bergen van Sri Lanka en een zoektocht naar de familiegeschiedenis in Schotland – wat hebben deze drie verhalen gemeen? Een toegewijde professional die achter de schermen zorgt voor een onvergetelijk verblijf! Booking.com deelt vandaag hun verhalen met de wereld.

Social media

Booking.com kreeg via social media duizenden bijzondere verhalen binnen en selecteerde daaruit de drie meest ontroerende en inspirerende voorbeelden van professionals uit de reissector die hun uiterste best doen om hun gasten een unieke, onvergetelijke reiservaring te bezorgen.

 

 

Een van de verhalen gaat over een eigenaar van een B&B in Schotland, die een klant uit Canada hielp met het vinden van het huis waar zijn vader, die later naar Canada emigreerde, was geboren. Uit New York komt het verhaal over een hotelreceptioniste die een aanstaande bruid uit België te hulp schoot toen de speciale bruidsfotoshoot in Central Park in de soep dreigde te lopen. Ten slotte is daar een hoogzwangere gastvrouw die op het punt staat om te bevallen, maar desondanks haar homestay in Sri Lanka open hield om te zorgen voor een gewonde wandelaar uit Nederland.

 

 

Deze klanten reisden per vliegtuig terug om hun ‘Heroes’ te verrassen en ze persoonlijk te bedanken voor het bijzondere gebaar tijdens hun reis. Van alle drie de winnaars werd het emotionele weerzien op camera vastgelegd:

“Wij hebben heel veel waardering voor de geweldige toewijding van onze partners, overal ter wereld. Zij geven zoveel van zichzelf aan hun onderneming en aan het creëren van buitengewone ervaringen voor reizigers, en dat elke dag weer”, zegt Peter Verhoeven, Vice President van Partner Services bij Booking.com. “Deze drie geweldige verhalen geven perfect weer hoe unieke, persoonlijke momenten een reis tot iets echt bijzonders kunnen maken. Buitengewone daden van gastvrijheid vormen de ruggengraat van de reissector als geheel. We zijn echt heel trots op onze uitzonderlijke partners overal ter wereld, en kijken ernaar uit om in de toekomst nog meer ongelooflijke verhalen zoals deze te zien.”

Uit onderzoek door Booking.com in 2017, in 25 verschillende markten, blijkt dat persoonlijke verbondenheid voor veel reizigers essentieel is. Volgens 29% is het zeer belangrijk dat een accommodatie aanvoelt als ‘thuis’ en 24% zegt dat tijdens de eerste 24 uur van hun reis, de gastvrijheid van de host de bepalende factor is voor het slagen van de reis.

Booking.com deelt vandaag deze prijswinnende verhalen van Booking Heroes als start van een nieuwe campagne op social media. Er is uitgebreide video-content beschikbaar met de boodschap van #BookingHero, en binnenkort wordt de campagne uitgebreid naar de televisie.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.