Jet Airways brengt hardlopers en fun-runners Mumbai

Voor het 2e opeenvolgende jaar was Jet Airways, de toonaangevende Indiase full-service luchtvaartmaatschappij, de “Official Airline Partner” van de Tata Mumbai Marathon.

Marathon

De Mumbai Marathon is – met deelnamemogelijkheden voor diverse loopstanden – een van grootste sportevenementen van India. Voor Jet Airways past sponsoring van dit evenement, onder meer met 10% korting op vluchten voor registreerde deelnemers, naadloos in haar ondersteuning van een gezonde leefstijl. De luchtvaartmaatschappij sponsorde met de Airtel Delhi Half Marathon 2017 ook al een ander iconisch loopevenement.

 

 

Editie dit jaar

Aan de editie van dit jaar, die op 21 januari jl. werd gelopen, namen op uitnodiging van Jet Airways 11 Nederlandse reisbedrijven deel. Voorafgaand aan het bezoek aan de Mumbai Marathon bezocht de delegatie het Zuid-Indiase Bangalore, waarop de Indiase luchtvaartmaatschappij sinds oktober vorig jaar dagelijks vanuit Amsterdam vliegt.

Trots

Belson Coutinho, Sr. Vice President Marketing, e-Commerce and Innovations, Jet Airways, zegt: “Jet Airways is trots om haar naam te verbinden aan de 15e editie van de Mumbai Marathon en voor de 2e keer als “official airline partner”. Mede daardoor konden lopers vanuit de hele wereld aan dit iconische evenement deelnemen. En dit jaar is het zelfs van grotere waarde omdat Jet Airways haar 25-jarig jubileum beleeft. De Mumbai Marathon staat symbool voor kameraadschap en verbinden. Het evenement is ook een eerbetoon aan de geestdrift, inspiratie en “can-do” houding die zo kenmerkend is voor de stad.

 

 

Als een van de deelnemende Nederlandse reisbedrijven stelt Arjan Kastelein, Managing Director Personal Touch Travel: “Marathonloper of recreatief deelnemer; dit is een evenement dat je eens beleefd moet hebben. Zelfs als je niet meeloopt is de mix van energie, vrolijkheid, verbondenheid, geuren en kleuren, maar ook de enorme positieve vibe ronduit indrukwekkend. Daarbij was dit een uitgelezen kans om ook een onbekend en verrassend stukje India te ontdekken en te netwerken met onze gastheren van Jet Airways.”

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.