Plaswijckpark klaar voor een nieuw seizoen

Het Rotterdamse familiepark bestaat dit jaar alweer 95 jaar. En om dit speciale jubileumjaar goed in te luiden staan er een heel aantal vernieuwingen startklaar.

Wat die vernieuwingen zijn? Er is afgelopen winterperiode een restaurant gebouwd in Dierenwijck, met de naam ‘Boshut’. In de sfeervolle houten, blokhut kun je vers gebakken pannenkoeken gaan eten. Ondertussen kijk je uit op spelende kinderen in de avonturenbeek en de allernieuwste attractie, de Vlottenvaart! Rondom het eiland van de kinderboerderij kun je nu op een ouderwets houten vlot jezelf vooruit ‘bomen’ met een prikstok. Ook komen er nieuwe dieren naar het park, zo zijn er binnenkort stekelvarkens te zien. En is er een verblijf gemaakt voor prairiehondjes en boergeiten. Naar verwachting kun je deze dieren deze maand al een bezoekje komen brengen.

 

 

En alsof dit alles nog niet genoeg is heeft Plaswijckpark, ter ere van het 95 jarige jubileumjaar, ook nog haar huisstijl en logo vernieuwd! Wie vanaf vandaag een bezoek aan het park brengt zal zien dat het park een nieuwe, frisse, stoere uitstraling heeft gekregen.

 

 

Plaswijckpark is dagelijks geopend van 10.00 en 19.00 uur. Kijk voor meer informatie op de website.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.