Rugzak voor hike & bike

De veelzijdige rugzak Vide Medium van Haglöfs is speciaal ontwikkeld voor dagelijks gebruik. Het Scandinavische ontwerp is niet alleen mooi, maar vooral ook functioneel en robuust. Ideaal voor hike, bike, city en gym. De rugzak heeft een ultiem draagcomfort en past altijd, dankzij de zachte, verstelbare schouderriemen. Onder het elastiek aan de voorzijde stop je snel een jas of trui als je die niet meer nodig hebt.

Het hoofdcompartiment van de Vide Medium heeft een royale opening waardoor in- en uitpakken erg makkelijk is. De backpack is voorzien van elastische zijvakken en heeft een vak voor een drinksysteem dat ook gebruikt kan worden als laptopvak. Eenmaal in de rugzak is de laptop veilig, stootvast en compact opgeborgen, mede dankzij de compressiebanden aan de zijkant. De sleutelhouder en handgreep aan de bovenzijde zijn erg praktisch.

 

 

De Vide Medium is erg geschikt voor een wandeling, fietstocht, stadsuitje of naar school, werk of sportschool. Dankzij het mesh ventilatiesysteem krijg je geen last van een warme rug tijdens een inspannende tocht. De rugzak is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren. Op de voorzijde vind je het bekende logo van Haglöfs met de gestileerde H.

 

 

De rugzak Haglöfs Vide Medium, inhoud 20 liter, is verkrijgbaar bij outdoorwinkels en webshops. Consumentenadviesprijs € 74,95.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.