Emirates benoemd tot airline van het jaar

Emirates is benoemd tot ‘Airline of the Year’ tijdens de 2018 Air Transport Awards. De prestigieuze prijs werd toegekend aan Emirates na een positieve evaluatie door een gerenommeerde jury bestaande uit experts die verschillende sectoren in de luchtvaartindustrie representeren.

Vereerd

Thierry Antinori, Executive Vice President en Chief Commercial Officer van Emirates nam de award namens de luchtvaartmaatschappij in ontvangst. Mr Antinori reageert: ‘we voelen ons vereerd dat de Air Transport Awards onze toewijding erkennen. We investeren doorlopend in een moderne vloot, product innovaties en verbeterde service, waarmee we proberen onze klanten te voorzien van de best mogelijke ervaring, zowel in de lucht als op de grond. Daarnaast omarmen we moderne technologieën die ons helpen te voldoen aan de groeiende wensen en voorkeuren van onze klanten. Deze award is een symbool voor al het harde werk van ons team, dat dagelijks streeft naar een verschil maken en de service hoog te houden.’

 

 

Het afgelopen jaar heeft Emirates een groot aantal productverbeteringen gelanceerd op haar Boeing 777’s en Airbus A380’s, waaronder de vernieuwde A380 Onboard Lounge. Volledig uitgerust met frisse look, aangepaste zitplaatsen in de iconische bar en nieuwe hightech snufjes. Verder werd een volledig nieuwe businessclass cabine geïntroduceerd op alle Boeing 777-200LR vliegtuigen, met bredere stoelen en een 2-2-2 opstelling. In November 2017 onthulde de airline haar volledig afgesloten Boeing 777-300ER First Class privé suites. Deze upgrade is onderdeel van een serie verbeteringen door alle klassen van dit type vliegtuig. Ook het vooraanstaande inflight entertainment system, ice, blijft groeien en beschikt momenteel over 3.500 zenders die passagiers verzekeren van een aangename vlucht.

 

 

Ook op de grond besteedt Emirates op luchthavens over de hele wereld extra aandacht aan het uitbreiden van service, vandaag beheren ze een totaal van 41 lounges. Om de on-ground klant ervaring verder te verbeteren, heeft Emirates met haar partners het ‘Together’ initiatief aangekondigd. Een samenwerking die zich gaat focussen op het implementeren van biometrische technologie en nieuwe geautomatiseerde grenscontrole poorten, alles voor een betere passagiersflow op Dubai International Airport.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.