Emirates gebruikt iconische soundtrack Queen voor nieuwe campagne

Emirates lanceert vandaag een reclamecampagne van 15 miljoen dollar om reizigers te inspireren en Emirates’ uitgebreide en wereldwijde netwerk van bestemmingen te promoten. Emirates’ thuisbasis en hub Dubai speelt een grote rol in de reclame.

emirates

Queen

De campagne wordt ondersteund door de iconische soundtrack “Don’t stop me now” van Britse rockband Queen. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat dit feel-good nummer het meest opzwepende nummer is uit de Britse hitlijsten van de afgelopen 50 jaar. De soundtrack van Queen en de creatieve visie zorgen voor een opzwepende en energieke reclamecampagne dat mensen herinnert aan het opwindende gevoel van reizen. Emirates’ thuisbasis en hub Dubai speelt ook een grote rol in de reclamecampagne, waarbij de nadruk ligt op de verbindende factor van Dubai tussen de verschillende wereldwijde bestemmingen.

 

 

Onlosmakelijk met elkaar verbonden

Boutros Boutros, Senior Vice President van de afdeling Corporate Communications, Marketing & Brand zegt:
“Emirates en Dubai zijn altijd al onlosmakelijk met elkaar verbonden geweest. Emirates heeft altijd trots en actief zijn thuisbasis gepromoot en maakt iedere dag meer dan 500 vluchten die Dubai met de wereld verbindt en via Dubai de wereld met elkaar verbindt. Dubai biedt een geweldige beleving met zijn eersteklas vliegveld en is getransformeerd tot wereldwijde top metropool door constante investeringen in nieuwe toeristische trekpleisters en ondersteunende infrastructuur voor internationale bezoekers.”

Met Emirates naar Mauritius

Over Emirates

Emirates, de grootste luchtvaartmaatschappij wereldwijd, verbindt meer dan 150 bestemmingen in 84 landen via de hub in Dubai met elkaar. Sinds het begin in 1985 heeft de luchtvaartmaatschappij veel lofbetuigingen vanuit de industrie en klanten ontvangen voor haar hoge kwaliteitsservice en comfort aan boord en op de grond.

 

 

Recent is Emirates tot Best Airline in the World bij the TripAdvisor Travelers’ Choice Awards benoemd en heeft de luchtvaartmaatschappij voor het 13e jaar op rij de World’s Best Inflight Entertainment award gewonnen tijdens de Skytrax World Airline Awards van 2017.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.