Bungalowpark op de Veluwe? Parkvakanties tipt 3 Landal parken

Op de Veluwe vertoef je zorgeloos, in alle rust midden in de natuur. Ruim opgezette bungalowparken vormen het ideale vertrekpunt om op pad te gaan. Of je nou wilt dwalen door de flora en fauna van de heide en vennen óf kroondomein Het Loo nabij Apeldoorn wilt bezichtigen, de Veluwe biedt het je allemaal. Verblijf op één van deze drie vakantieparken van Landal en jouw vakantie kan niet meer stuk.

De Veluwe: vakantiebestemming nummer 1

Maar eerst, waarom zijn vakantieparken op de Veluwe zo in trek? Wel, zowel jong als oud roemen het uitgestrekte gebied om zijn bossen, heidevlaktes en zandverstuivingen. Je maakt er de prachtigste wandel- en fietstochten en kids vinden het geweldig om samen naar dierensporen te zoeken. Wie spot als eerste een hert of een razendsnelle eekhoorn? Tel dit op bij het rijke buitenleven en een handjevol gezellige, pittoreske dorpen en je snapt dat de Veluwe dé populairste vakantieregio van Nederland is!

Daarnaast biedt de Veluwe vele mooie vakantie- en bungalowparken. Op Parkvakanties staan ze heel handig in een overzicht. Landal GreenParks heeft maarliefst 8 bungalowparken op de Veluwe en guess what: ons lijstje met dé drie leukste parken op de Veluwe zijn (niet geheel toevallig) alle drie van Landal!

1. Landal Coldenhove

Of je nou in een royale bungalow overnacht, je kamp opslaat in een luxe safaritent of slaapt in een chalet, op Landal Coldenhove wordt de buitensfeer ook naar binnen gehaald. Wissel het vele groen af met een duik in het overdekte zwembad en drink een borrel op het terras bij restaurant Brasserie. Ga met een boswachter mee het bos in en leer alles over veldkrekels, zadelsprinkhanen en rosse vleermuizen. Wandelen naar de Loenense waterval en lopen over het Blotevoetenpad zijn eveneens unieke ervaringen. Wanneer je na alle buitenactiviteiten wilt ontspannen, ligt wellnessresort Thermen Bussloo vlakbij. Heb je een luxe onderkomen geboekt? Dan heb je een heuse privésauna tot je beschikking. Dat is natuurlijk helemáál warm thuiskomen!

2. Landal Landgoed ‘t Loo

Familie-fun is wat de klok slaat op Landal Landgoed ‘t Loo. De recreatieplas vormt het hart van dit schitterende park. Tokkelen over het water wil je een keer gedaan hebben! Neem uiteraard ook een plons in het zwembad en zie hoe de kleintjes met een grote smile van de kinderglijbaan roetsjen. In de omgeving bezoek je het Anton-Pieck-Museum en Paleis Het Loo. Wil je meer reuring? Dan is Walibi Holland een aanrader. Een gezellig dagje uit naar Zwolle is ook een optie. Je kan hier werkelijk alle kanten op. Eenmaal terug in je vrijstaande bungalow of landhuis geniet je van veel groen en volop privacy.

3. Landal Miggelenberg

Ook op en rond Landal Miggelenberg is aan natuurpracht geen gebrek. Je bent even volledig weg uit de bewoonde wereld. Spring in het zadel of trek je wandelschoenen aan en ga samen op expeditie. Wordt het een uitgestippelde fietsroute of verken je één van de vele wandelpaden? Hoe dan ook, je gaat sowieso bijzondere avonturen tegemoet! Voor een verfrissende afwisseling trek je baantjes in het zwembad, bubbel je in de jacuzzi of doe je mee met de georganiseerde activiteiten op het park. Het in de buurt gelegen Kröller-Müller Museum, de Julianatoren en Apenheul zijn ook geschikt voor een leuk dagje uit. Vervelen zul je je niet op de Veluwe!

Comments are closed.