Parkvakanties zet alle vakantieparken op een rij

Ben jij op zoek naar een vakantiepark in Nederland of ergens anders in Europa? Op de compleet vernieuwde website van Parkvakanties is het wel héél eenvoudig om het leukste vakantiepark uit te zoeken.

vakantieparken

Wie is Parkvakanties?

Parkvakanties; bestaat al sinds 2008 en is sindsdien druk bezig geweest om zoveel mogelijk (lees: bijna alle) vakantieparken en bungalowparken in kaart te brengen. Een hele klus, want er zijn veel meer vakantieparken dan je in eerste instantie zou denken. Alleen Nederland telt al meer dan 275 parken!

Het doel van Parkvakanties is om jou het meest complete én het meest actuele aanbod van vakantieparken te kunnen bieden. Parkvakanties toont bovendien de beste park aanbiedingen en last minutes die er op dat moment beschikbaar zijn.

 

 

Nieuwe Parkvakanties website

Afgelopen week is de nieuwe website van Parkvakanties gelanceerd en het is nu nóg eenvoudiger voor de bezoekers om het meest ideale vakantiepark te kunnen vinden. Via de handige zoek-functionaliteit op de website is het zoeken, filteren en vergelijken van alle parken een fluitje van een cent. Zoek je bijvoorbeeld een vakantiepark met subtropisch zwembad; in de regio Drenthe? Of liever een luxe villa nabij een golfbaan? Parkvakanties geeft je binnen no-time alle parken die voldoen aan jouw wensen. De nieuwe website is ook op de mobiele telefoon of tablet te gebruiken.

Uitgebreide park informatie

Wat Parkvakanties vooral uniek maakt is de gedetailleerde park informatie. Waar is het park precies te vinden? Is het een kindvriendelijk bungalowpark? Kan ik goed fietsen in de omgeving? Op al deze vragen geeft Parkvakanties antwoord. Filmpjes en parkfoto’s ontbreken uiteraard niet en geven je een goed beeld van het park. Per vakantiepark kun je bovendien zien wat de ligging, de faciliteiten en het type huisjes zijn. En ook fijn: je kunt er ook van veel parken beoordelingen en reviews lezen van andere bezoekers.

 

 

Natuurlijk staan de bungalowparken van bekende aanbieders als Center Parcs, Landal Greenparks; en Roompot op de Parkvakanties website. Maar ook de kleinere parken die niet zijn aangesloten bij een grote vakantiepark-keten staan er op.

Vakantieparken zijn populair

Vakantieparken zijn populair onder Nederlanders. Dat blijkt uit de vele vakantie- en bungalowparken die Nederland rijk is, maar ook uit de stijgende bezoekersaantallen van de parken de afgelopen jaren. Voor een familieweekend, een midweek met het gezin of een fietsvakantie in eigen land worden de vakantieparken in eigen land steeds vaker geboekt. Ook over de landsgrenzen is deze tendens goed zichtbaar, met name in de buurlanden België en Duitsland.

Comments are closed.