Beste accommodaties van Nederland geëerd in 2018 van Booking.com

Vandaag eert Booking.com haar accommodatiepartners die blijvend geweldige ervaringen bieden aan hun gasten met een 2018 Guest Review Award. Gebaseerd op 140 miljoen beoordelingen, ontvangen dit jaar 549.937 accommodaties in 218 landen en gebieden een award. Daaronder bevinden zich diverse partners in landen die nieuw zijn op Booking.com, waaronder Cuba, Equatoriaal-Guinea en Liberia.

Award-winnende accomodaties

In 2017 nemen appartementen, met 30% van de award-winnende accommodaties, voor het eerst de leiding over van hotels als meest bekroond accommodatietype. 4 van de 5 accommodatietypes zijn zelfs iets anders zijn dan een traditioneel hotel: Appartementen (165.876), Hotels (132.339), Pensions (63.697), Bed & Breakfasts (55.833), en Vakantiehuizen (29.634).

 

 

Interesse

Deze voortzettende interesse van de consument in unieke accommodaties blijkt ook uit het recente onderzoek dat Booking.com hield onder 19.000 reizigers uit 26 landen, waarbij een derde van de deelnemers (33%) aangaf in 2018 een vakantiewoning te prefereren boven een hotel. Aanvullend zei een vijfde (21%) voor het komende jaar zelf een beoordeling op een reisaccommodatiesite te overwegen. Van de reizigers gaf 40% ook aan in 2018 in een accommodatietype te willen verblijven dat ze nog niet eerder hadden uitgeprobeerd; de klantvraag naar, en interesse in een breed scala aan accommodatie-opties, blijft sterk.

 

 

“De meer dan 140 miljoen beoordelingen die beschikbaar zijn op Booking.com zijn allemaal echte ervaringen die worden gedeeld door echte gasten. Niet alleen helpen zij reizigers om het perfecte verblijf te vinden, maar zij bieden accommodatie-eigenaars realtime-feedback die een positieve impact heeft op hun bedrijfsvoering”, zegt Peter Verhoeven, Global Director of Partner Services bij Booking.com. “Met deze awards feliciteren, bedanken en eren wij een unieke verzameling van echte hospitality-helden – onze partners – die met hun toewijding reizigers elke dag weer een ongelooflijke ervaring en waardevolle reisherinneringen bezorgen.”

Meeste awards

De landen waar de meeste awards worden uitgereikt zijn Italië (81.603), Frankrijk (33.500), de Verenigde Staten (30.502), Spanje (29.598), Duitsland (25.969), Kroatië (24.395), het Verenigd Koninkrijk (21.655), Polen (18.391), Rusland (18.300), en Griekenland (17.361).

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.