LEGOLAND® opent 50ste jubileumseizoen met koninklijk bezoek

Het originele familiepark LEGOLAND® in Billund heeft officieel haar toegangspoorten geopend naar het speelparadijs voor jong en oud. Om 50e jubileumseizoen te markeren hebben op 24 maart Z.K.H. Prins Joachim en Prinses Marie als eregasten de feestelijke opening bijgewoond en aansluitend het vernieuwde LEGOREDO® Town met de nieuwste achtbaan onthuld.

SUBTITEL

Op dit moment zijn alle medewerkers van LEGOLAND® nog druk in de weer om het park gereed te maken voor de opening van het nieuwe seizoen, waarin het familiepark haar 50ste verjaardag viert. Zodra de eerste bezoekers LEGOLAND betreden worden zij al bij de entree getrakteerd op een vrolijk gekleurde façade versierd met de nieuwste LEGO® modellen. Voor deze speciale gelegenheid heeft het hele familiepark een transformatie ondergaan, met in het bijzonder het nostalgische en meest geliefde themagebied LEGOREDO® Town. De populaire LEGO Canoe heeft na 25 jaar en meer dan 18 miljoen kano afdalingen een complete renovatie gekregen. Zo is de attractie klaar voor de nieuwe generatie bezoekers, waaronder ook veel Nederlandse gezinnen. Met name een bezoek aan dit geweldige familiepark in de meivakantie wordt bij deze doelgroep steeds populairder. De noviteit voor dit jubileumseizoen is de nieuwste achtbaan Den Flyvende Ørn (De Vliegende Adelaar), ook geschikt voor de kleine bezoeker.

 

 

“Wij kijken erg naar uit om de 50ste verjaardag van LEGOLAND samen met onze bezoekers te vieren. Wij zijn verheugd dat het nieuwe seizoen wordt geopend met een koninklijk bezoek”, zegt Christian Woller, Managing Director van LEGOLAND.

 

 

Z.K.H. Prins Joachim en Prinses Marie nemen deel aan de officiële opening van het familiepark vanaf 10:00 uur. Na de openingsceremonie zullen zij ook de onthulling van het vernieuwde themagebied in LEGOREDO Town bijwonen.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.