Kom paaseieren én de Paashaas zoeken in Madurodam

Madurodam staat in het eerste weekend van april volop in het teken van Pasen. Zo staan de 55.000 bloembollen te springen om op te komen én hopt er op Eerste en Tweede Paasdag een levensechte Paashaas door Madurodam, met een paastraktatie voor de kleinste bezoekers. Koop nu je tickets online met 2 euro korting en kom in het Paasweekend met de hele familie genieten in Madurodam!

Paasweekend

Tijdens het Paasweekend valt er voor jong en oud veel te beleven in Madurodam. Speciaal voor de kinderen is er een Paasspeurtocht uitgezet door het park. Vind jij alle paaseieren die door heel Madurodam verstopt liggen? Dan ligt er een lekkere traktatie op je te wachten. Of ga klimmen en klauteren in de speeltuin van Nijntje, het bekendste konijntje ter wereld.

 

 

Natuurlijk kun je daarnaast genieten van de grote verhalen van Nederland, in de vorm van 338 miniaturen, 21 doe-dingen en de 4 indoor attracties. In de familieattractie Nieuw Amsterdam vaar je met het schip De Vergulde Bever naar het New York uit de 17e eeuw en ontdek je de Nederlandse roots van deze wereldstad. Op het stadsplein van Nieuw Amsterdam steek je samen met vrienden en familie de handen uit de mouwen en vuur je kanonnen af. Zo beleef je welke keuze Peter Stuyvesant ten overstaan van de Engelsen moest maken voor het behoud van deze bekende stad.

 

 

In het restaurant Taste of Holland is voor de kleinsten een speciale knutselhoek ingericht. Zet een Nijntje feestmuts op en laat je tekenkunsten zien met de speciale Nijntje kleurplaat, terwijl de hele familie geniet van het lekkers in het restaurant. Van een (warm) drankje met paasgebak of vers fruit, tot aan een huisgemaakte maaltijdsalade of een overheerlijke Beefburger met Hollandse friet. Madurodam is tijdens de Paasdagen geopend van 9:00 uur tot en met 20:00 uur. De Paashaas huppelt op 1 en 2 april van 10:00 uur tot 16:00 uur door het park. Kijk voor meer informatie op de site.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.