Keukenhof kleurt met Pasen geler dan ooit

Met oud-Hollandse dans, muziek en klederdracht verandert Keukenhof tijdens het paasweekend in het Holland van de 19e eeuw. Neem een kijkje bij oud-Hollandse fietsen, bewonder de Nederlandse klederdrachten, zie ambachten aan het werk en laat je verrassen door levende standbeelden. Als klap op de vuurpijl brengt de paashaas een bezoek aan Keukenhof op 1e en 2e Paasdag! Het Oud-Hollands Weekend vindt plaats van 30 maart tot en met 2 april in Keukenhof.

Foto: Harmkestraveltips.com

Keukenhof is meer dan bloemen kijken. Wat is er leuker voor kinderen dan hun eigen speurtocht volgen door het park. Dit boekje staat vol met weetjes, opdrachten en breinbrekers over de tulp! Kinderen leren tijdens deze indrukwekkende tocht over het belang en de historie van de bolbloem en gaan het park uit als een echte tulpenexpert!

 

 

Waar ouders genieten van de bloeiende pracht in de Freesiashow en van de bloei in het park, vermaken kinderen zich opperbest met de speurtocht, speelactiviteiten en kunnen zij samen met de paashaas paaseieren zoeken! Proef vers gerookte haring, loop over de kaasmarkt tussen echte kaasdragers en handel met ze mee.

 

 

Kinderboerderij

Centraal in het park liggen de kinderboerderij, een doolhof en een speeltuin waar kinderen kunnen zwieren en klauteren. Voor de allerkleinsten is er een Nijntje speeltuin. Verder komen iedere woensdagmiddag de sprookjes in Keukenhof tot leven! Tulpenelfjes fladderen in het rond, de bewoner van de Molenbos boom vertelt over het leven in Keukenhof.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.