Emirates viert Internationale Dag van Geluk

Emirates besteed dit jaar extra aandacht aan de Internationale Dag van het Geluk. De airline uit Dubai wil laten zien hoe de luchtvaart een positieve bijdrage levert aan het op grote schaal samenbrengen van families, vrienden en geliefden op de meest belangrijke momenten. Bekijk hoe het er dagelijks aan toe gaat op Dubai International Airport in deze video waarin Emirates enkele mooie herenigingen vastlegde.

Ook het personeel

Niet alleen de passagiers, maar ook aan het Emirates personeel wordt extra aandacht besteed. Op het hoofdkantoor van de Emirates Group kregen daarvoor in aanmerking komende werknemers als extraatje een vliegticket cadeau naar een bestemming naar keuze uit het netwerk van de maatschappij. Daarnaast werd het personeel extra opgepept door motiverende berichten omgeroepen in alle liften en mood-boosting chocola.

 

 

De Internationale Dag van Geluk wordt gevierd in meer dan 160 landen wereldwijd, waaronder de Verenigde Arabische Emiraten. De VAE is hard aan het werk om een van de gelukkigste landen ter wereld te worden en gaat door met het uitvoeren van unieke initiatieven zoals het programma voor nationaal geluk en positiviteit. Met als doel om daadwerkelijk impact te hebben op de lokale bevolking, organisaties, cultuur en de publieke en private sector.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.