Boer’n Trots kaas van Kaamps wint wederom GOUD tijdens kaaswedstrijd!

Na een bekroning met goud tijdens de World Cheese Awards in 2015 en brons tijdens de International Cheese Awards in 2016, heeft Landgoed Kaamps uit Twente met de Boer’n Trots honing geitenkaas wederom Goud weten binnen te slepen.

De beste “Hard Goat’s Milk Cheese” komt uit Twente

Tijdens de World Championship Cheese Contest in de zuivelstaat van de USA, Wisconsin, heeft de Boer’n Trots Honing geitenkaas namelijk goud gewonnen in de klasse “Hard Goat’s Milk Cheese”. Met 99,6 punten bleef de kaas onder andere Frico Chevrette Matured PDO en Old Amsterdam Geitenkaas voor. De kazen worden door internationale juryleden gekeurd. De juryleden beoordelen de kazen onder andere op smaak, geur, consistentie en uiterlijk. Iedere kaas begint met 100 punten. Per ‘defect’ worden punten afgetrokken. De drie kazen met de hoogste score krijgen goud, zilver of brons.

 

 

De Boer’n Trots Honing geitenkaas bevat een vleugje honing, daarnaast wordt de korst ook ingesmeerd met bloemenhoning. De smaak van deze kaas is dus nu maar liefst drie keer bekroond.

 

 

Kun jij niet wachten om deze kazen te proeven? Kom dan naar de landgoedwinkel van Landgoed Kaamps in Twente of kijk op de site voor de verkooppunten.

Tijd Zat in Twente. Landgoed van Nederland

Vakantie in Twente is een eigenzinnige, transformerende beleving en daarmee is Twente één van de belangrijkste vakantiebestemmingen van Nederland. Tijdens je vakantie in Twente laten we je zien dat het anders kan. Laten we je kennismaken met een andere levenshouding en een ander levensritme. Hierdoor breek je los uit je dagelijkse patronen, zodat je weer dichter bij jezelf komt. Want als tijd ons kostbaarste bezit is, dan is Twente de rijkste regio van Nederland.

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.