Nutcase introduceert nieuwe street-style helmen

Nutcase voegt veertien nieuwe helmen met grafische prints toe aan haar Street 2018-collectie. Een deel van de collectie is ontworpen door internationale kunstenaars. Aan de trendy Street 2018-helmen zijn technologieën toegevoegd om nog veiliger te kunnen fietsen, skaten en skateboarden.

Nutcase vult de huidige Street-collectie aan met veertien hippe, opvallende prints: Tin Robot, Stars & Stripes, Element Stripe, Tree Hugger, Hawaiian Shirt, Space Cats, Navy Dots, Kaleidoscope, and Pink Lemonade.

Urban Cycling

Eerder richtte Nutcase zich met de Little Nutty- en Baby Nutty-collecties speciaal op baby’s en kinderen. De Streetcollectie is juist bedoeld voor kinderen vanaf 8 jaar, tieners en volwassenen en sluit perfect aan bij de wereldwijde urban cycling revolutie. De helmen zijn licht en hebben een ultra zachte kinband, verwisselbare regen- of zonneklep, pads en een aanpasbare draairing voor een comfortabele pasvorm, duurzame ABS buitenschaal, een binnenschaal met EPS-schuim voor de beste bescherming bij een valpartij. Door de magnetische Fidlock® sluiting klikt de helm snel vast zonder het vel te klemmen.

 

 

Drie internationale kunstenaars een eigen ontwerp voor de collectie: Daydreaming van Nani Puspasari uit Australia, Sunrose van Bridget Allen uit Nieuw-Zeeland en Handy Medley van (h)iram uit Mexico. De nieuwe Street 2018-collectie is verkrijgbaar in maat S (52-56cm), M (56-60cm) en L (60-64cm) voor €79.90.

 

 

Bescherming bij extreme sporten

Nutcase wil ook bij extreme sporten de beste bescherming bieden. Vier van de nieuwe helmen zijn daarom uitgerust met de innovatieve MIPS-techniek (Multi Directional Impact Protection System), ontwikkeld door Zweedse wetenschappers en hersenchirurgen om in geval van een zijdelingse botsing van het hoofd de hersenschade te beperken. Deze MIPS helmen zijn de Navy Dots, Element Stripe, Silver Wavelength, and Blackish Wavelength en zijn per mei 2018 verkrijgbaar voor €109.90.

 

Ontvang tips voor reizen met kinderen

Ontdek elke dag een samenvatting met het laatste nieuws en actuele events van wereldwijde bestemmingen in je inbox. (en we sturen geen spam)

  • Voer een getal kleiner dan of gelijk aan 5 in.

Comments are closed.