De veilige musthave van Nutcase die dit schooljaar gaat doorbreken!

Een nieuw schooljaar staat op het punt van beginnen, en voor veel scholieren (en brugklassers in het bijzonder) betekent dit een nieuwe omgeving, een nieuwe klas én nieuwe vrienden. De eerste schooldag gaat dan ook vaak gepaard met de nodige spanning.

Om een goede indruk te maken, zijn papa en mama naar de stad gestuurd met een lijst aan schoolspullen waar ze écht niet zonder kunnen. Denk daarbij een nieuwe schooltas, etui én agenda. Omdat voor velen het nieuwe jaar ook betekent dat zij voor het eerst (alleen) naar school fietsen, hoort daar in het kader van veiligheid een nieuwe fietshelm bij! En dat kan dan niet met een ‘duffe’ helm, maar een ultrahip design van Nutcase. Daarmee maak je op school zeker de blits!

Vrolijke helm voor kinderen

Gelukkig zorgt Nutcase voor de vrolijke noot onder de fietshelmen. Met de kleurrijke, stijlvolle en stoere designs van onder andere de Street line kunnen de jongeren gezien worden op het schoolplein. Iets minder belangrijk voor de kinderen, maar des te belangrijker voor papa en mama, is dat de helmen voldoen aan alle veiligheidseisen. De helmen met soepele buitenschaal, 360° reflectie en hoog schokabsorberend vermogen zorgen ervoor dat je ze net even iets fijner uitzwaait.

 

 

Omdat niet ieder hoofd hetzelfde is, zijn de Street-helmen beschikbaar van maat 52 tot en met 64 en zijn ze aan te passen door middel van de magnetische sluiting, aanpasbare draairing en een extra set mousse pads. Ook het weer is straks geen excuus meer om ze naar school te brengen met de auto: de helmen zijn voorzien van ventilatieopeningen en verwisselbare regen- of zonneklep.

 

 

Ontvang tips voor reizen met kinderen

Ontdek elke dag een samenvatting met het laatste nieuws en actuele events van wereldwijde bestemmingen in je inbox. (en we sturen geen spam)

  • Voer een getal kleiner dan of gelijk aan 5 in.

Comments are closed.