Luchthaven Mumbai ‘s werelds beste in service

De internationale luchthaven van Mumbai, een van Jet Airways’ nationale en internationale hubs in India, is uitgeroepen tot ‘s werelds beste luchthaven op het gebied van service. De Airports Council International (API) deed op 1.953 luchthavens in 176 landen onderzoek onder reizigers. Daarin scoorde Mumbai International Airport wereldwijd het hoogst in service en klanttevredenheid.

Controle op 34 onderdelen

Het onderzoek van de API richt zich op maar liefst 34 onderdelen van de dienstverlening op luchthavens, zoals bereikbaarheid, check-in, veiligheidscontroles, sanitaire voorzieningen, winkels en restaurants.

 

 

Gaurang Shetty, Whole Time Director, Jet Airways zegt: “We zien in deze erkenning van Mumbai International Airport een bevestiging van de professionalisering van Indiase luchthavens. Gedurende de afgelopen jaren is in India veel en gestructureerd gewerkt aan het vernieuwen en moderniseren van luchthavens en faciliteiten. Dat is van essentieel belang, omdat de dienstverlening op luchthavens onderdeel uitmaakt van de totale reisbeleving. Iets dat bij Jet Airways grote prioriteit heeft.”

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.