Kingsday Festival maakt line-up compleet

Jus D’Orange is hét Koningsdagfestival van Leiden waarin grote (inter)nationaal bekende namen zullen worden aangevuld met talent van Leidse bodem om zo een gevarieerd programma aan te bieden met daarin voor ieder wat wils. Ook voor dit jaar is Jus D’Orange erin geslaagd om deze mix van bekende namen en talent door te voeren en maakt de line- up voor de editie van 2018 compleet met de volgende artiesten

Gregor Salto, Vunzige Deuntjes Soundsystem en lokale talenten Tyra, Milano Angelo & Flor.

De complete line up voor Jus D’Orange – Kingsday Festival Leiden 2018

  • DJ Paul Elstak
  • Housequake (Erick E & Roog)
  • La Fuente
  • Mr. Belt & Wezol
  • Gregor Salto
  • Vunzige Deuntjes Soundsystem
  • Tyra Talisa
  • Milano Angelo en Flor.

Naast de muzikale line up heeft Jus D’Orange ook een Food Area waar verschillende foodtrucks te vinden zijn. Verwacht een selectie van de lekkerste en beste foodtrucks uit Leiden en de regio. Jus D’Orange is hèt Koningsdagfestival van Leiden waar verschillende muziekstijlen voorbijkomen: van disco tot hiphop en van R&B tot house. De early birds zijn uitverkocht! De reguliere tickets gaan erg hard: wacht dus niet te lang met het aanschaffen van jouw ticket!

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.