KLM-vervoerscijfers: stevige groei in februari

KLM verwelkomde in de maand februari bijna 12% meer passagiers aan boord in vergelijking met dezelfde maand vorig jaar. Bij een hoger vervoer van 9,2% in passagierskilometers en een hogere capaciteit stoelkilometers van 7,0%, steeg de bezettingsgraad met 1,8%-punt flink.

Uitstekende

“De maand februari laat uitstekende vervoerscijfers zien voor alle onderdelen van de KLM Groep. De goede start van KLM in januari 2018 zet stevig door in de maand februari. Ondanks verschillende operationele verstoringen als gevolg van weersomstandigheden en een IT-storing, waar onze passagiers helaas hinder van hebben ondervonden, blijven wij ons inzetten om onze passagiers een memorabele reiservaring te geven.”

 

 

Transavia Nederland had eveneens een goede maand ten opzichte van februari 2017. Bij een hoger vervoer in passagierskilometers en een toename van de capaciteit, kwam de bezettingsgraad flink hoger uit. Bij KLM Cargo steeg het vervoer aanzienlijk met 2,5%, bij een licht gestegen capaciteit van 0,3%. Hiermee steeg de benuttingsgraad met 1,4%-punt.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.