Unieke KLM campagne ‘Bottle of warmth’ live in China

Maandag 6 maart 2018 ging de KLM campagne ‘Bottle of warmth’ live op social media en andere online kanalen in China. Met de campagne, afgestemd op de Chinese gewoonte warm water te drinken, wil KLM de reiservaring van haar Chinese klanten verrijken.

Oplaadbare fles

In december 2017 deelden KLM’ers exclusieve oplaadbare KLM thermosflessen uit aan Chinese passagiers op Schiphol. In de aankomsthal stond een waterkoker van zo’n 2,5 meter waar passagiers warm water konden tappen.

 

 

“KLM hecht veel belang aan de Chinese markt en is groot voorstander van technologische innovatie. Het weggeven van deze ‘bottles of warmth’ is onderdeel van onze Love at first flight-campagne en bedoeld om de reiservaring van onze Chinese klanten te verrijken.”

 

 

Met de Bottle of warmth-campagne hoopt KLM haar naamsbekendheid te vergroten in China. Ook in de toekomst blijft KLM dit soort campagnes organiseren om zo het hart van haar klanten ‘at first flight’ te veroveren. Hoe? Met de herkenbare attente en zorgzame dienstverlening.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.