Bekende zangeres en actrice Elaine Paige benoemd tot doopvrouwe van nieuw schip Seabourn Ovation

Een van ’s werelds meest geliefde en bekroonde actrices en zangeressen, Elaine Paige, wordt doopvrouwe van het nieuwe, stijlvolle all-suite Seabournschip, Seabourn Ovation.

Doopplechtigheid

De doopplechtigheid vindt plaats op vrijdag 11 mei in de schitterende haven van Valletta op Malta. Het spektakel zal de indrukwekkende UNESCO werelderfgoedsite en Culturele Hoofdstad van Europa 2018 in de schijnwerpers plaatsen. Seabourn is een meerderjarige samenwerking aangegaan met UNESCO om haar inspanningen ter bescherming van het werelderfgoed overal ter wereld te ondersteunen.

 

 

“Elaines talenten zijn grenzeloos, de wereld is haar thuis en ze zoekt voortdurend nieuwe avonturen, net zoals Seabourn”, zegt Richard Meadows, President bij Seabourn. “Ze heeft haar publiek talloze onvergetelijke momenten bezorgd, net zoals Seabourn dat doet voor haar gasten, op elke reis die ze maken. We kijken ernaar uit om met zo’n topartieste Seabourn Ovation te water te laten voor haar allereerste reis.”

“Ik ben zo vereerd dat ik ben gevraagd als doopvrouwe van Seabourn Ovation,”

zegt Elaine Paige. “Seabourn’s legendarische service heeft hetzelfde DNA als een West End show: een cast van professionals die samenkomen en alles geven om een unieke belevenis te bieden, welke rol ze daarin ook spelen. Ik zie ernaar uit om aan boord te gaan van het schitterende nieuwe schip Seabourn Ovation en het de wereld in te sturen!”

Fantastische liveperformer

Elaine Paiges biografie leest als een “who’s who” van de musicals. Ze speelde met glans de rol van Eva Peron in Evita, gevolgd door die van Grizabella in Cats en Florence in Chess. Ze schitterde in succesvolle West End & Broadway musicals als geen ander van haar generatie – van Hair, Jesus Christ Superstar, Anything Goes, Sunset Boulevard, tot The King & I; Sweeney Todd en Follies – en nog zoveel meer.

Als fantastische liveperformer heeft Elaine zalen over de hele wereld in vervoering gebracht, van het Witte Huis, The Great Hall of the People in Beijing, en The Sydney Opera House tot The Bolshoi, het Lincoln Center in New York, en Royal Albert Hall in Londen. Ze heeft 22 soloalbums op haar naam en won acht opeenvolgende gouden en vier multiplatinum platen, waarmee ze hoog in de hitparade belandde met onder meer onvergetelijke liedjes als Don’t Cry for Me Argentina en I Know Him So Well.

 

 

Seabourn Ovation is het vijfde ultraluxe schip van de Seabournvloot. Seabourn Ovation biedt prachtige, eigentijdse interieurs van designicoon Adam D. Tihany, gastronomische expertise van Michelin-sterrenchef Thomas Keller, topentertainment van Sir Tim Rice en een boeiend programma van gastsprekers aan boord. Het schip biedt een ruime waaier van reizen in en rond Europa van mei tot november 2018, waarbij het voor anker gaat in heel Noord-Europa en het Middellandse Zeegebied.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.