‘Book the US’ list van Booking.com maakt alle andere bucketlists overbodig

Pak snel je paspoort, want reizen naar Amerika was nog nooit zo spannend! Booking.com introduceert nu de ‘Book the U.S.’ list waarmee avontuurlijke reizigers geïnspireerd worden om de meest ongelofelijke accommodaties in Amerika te zoeken en te boeken. Deze originele bucketlist is met zorg samengesteld door de specialisten van Booking.com en biedt de mooiste, unieke accommodaties in alle vijftig staten van de Amerika (plus Washington D.C.). Een wereld van verschil met gewone hotels.

Knallend van start

Om knallend van start te gaan begint Booking.com met drie ‘once-in-a-lifetime’-ervaringen op wereldberoemde locaties. Deze exclusieve verblijven worden op de ochtend van 7 maart beschikbaar gemaakt via booking.com/BooktheUS. Bezoekers van Booking.com kunnen er voor één nacht, en alleen donderdag 8 maart, een verblijf boeken:

 

 

Je kent het uit films en miljoenen bezoekers uit de hele wereld komen er om de iconische wolkenkrabber met eigen ogen te zien. Maar wat nog nooit eerder is gebeurd: één gelukkige gast mag, samen met iemand anders, een nachtje spenderen in het beroemde Empire State Building in New York City. Van een diner op het observatieterras tot een yogasessie bij zonsondergang met uitzicht op de skyline van Manhattan, de Booking.com Experience in het Empire State Building is een onvergetelijke ervaring in ‘the city that never sleeps’.

Booking.com biedt één stel gelukkige fans een onvergetelijke ervaring om te slapen in de Ultimate Nick Jonas Tour Bus, een beleving waar menigeen jaloers op zou zijn! De singer-songwriter, acteur en muziekproducent geeft samen met Booking.com zijn fans de mogelijkheid om jezelf eens heerlijk thuis te voelen in een bus die op maat gemaakt is voor de ster zelf. De bus met één slaapkamer is ingericht met Nick’s favoriete spullen, films waarin hij acteert… en eventjes met hemzelf. Ja, Nick komt komt zelf ook even langs voor een persoonlijke meet-en-greet met de gelukkige!

AmericanAirlines Arena in Miami, Florida

Een Booking.com-suite in de thuisbasis van Miami’s favoriete basketbalteam, en jij kunt er een nachtje verblijven. De gigantische suite in de tweede ring van de AmericanAirlines Arena maakt zelfs seizoenkaarthouders en hall-of-famers jaloers. Voor één nacht is deze sporttempel in Miami jouw huis, maar er is meer, want je krijgt er een live NBA-basketbalwedstrijd te zien vanuit je luie stoel, met goed zicht op het veld, een vip-tour en nog veel meer.

Voor deze drie geweldige accommodaties geldt: wie het eerst komt, het eerst maalt. Bezoekers uit de hele wereld kunnen ze via Book the US boeken.

 

 

Naast deze unieke verblijven vind je op de ‘Book the US’ list nog vele andere waanzinnige onderkomens in alle uithoeken van Amerika, voor elk budget en ieder type reiziger. Kies tussen nationale monumenten en grotten, woonboten, treinstellen, tiny houses, kastelen, boomhutten en nog veel meer, midden in grote steden of op afgelegen locaties op het platteland, in de bergen of aan de kust.

Hier zijn een paar van de locaties die je op ‘Book the US’ kunt verwachten:

  • Borden Flats-vuurtoren in Somerset, Massachusetts. Hier ervaar je het leven van een 19e-eeuwse vuurtorenwachter.
  • Kokopelli’s Cave in Farmington, New Mexico. Voel je een moderne holenmens in deze geweldige, unieke grotwoning.
  • The Vintages Trailer Resort in Dayton, Oregon. Wat is lekkerder dan een vintage wijn? Boek een overnachting in een van deze vintage trailers in het hart van Willamette Valley en ontdekt het zelf.
  • Under Canvas at Zion in Virgin, Utah. Ervaar glamping op topniveau in een van deze luxe tenten, onder de sterrenhemel van Zion.
  • The Kentucky Castle in Versailles, Kentucky .Leef als een koning in Versailles…in Kentucky…in dit prachtige kasteel.
  • Treehouse Stay in Loudonville, Ohio. Laat je jeugddroom uitkomen in een van de zes boomhutten, geschikt voor volwassenen.

De populariteit onder reizigers die op zoek zijn naar unieke plekken om te verblijven en memorabele ervaringen blijft groeien. Recent onderzoek van Booking.com laat zien dat in 2018 meer dan 1 op de 3 reizigers (37%) het voornemen hadden om op een unieke locatie te verblijven, zoals een kasteel of een boomhut*. Reizigers vinden ervaringen tijdens hun vakantie nog steeds belangrijker dan materiële aspecten (59%) en 45% reist op basis van een bucketlist**.

“Bij Booking.com is het onze missie om mensen de wereld te laten ervaren, en wij vinden voortdurend nieuwe manieren om dat mogelijk te maken”, zegt Gillian Tans, CEO van Booking.com. “Met onze ‘Book the US’ list willen we reizigers inspireren om verder te kijken dan hotels alleen, en een plek te boeken waar ze anders alleen maar van droomden, of een locatie die zo spectaculair is dat ze een verblijf nooit voor mogelijk hielden.”

Al deze unieke accommodaties kun je met één klik ontdekken op booking.com/BooktheUS. Reizigers kunnen alle mooie onderkomens gemakkelijk vinden met de interactieve kaart op de site, en als de keuze gemaakt is, ook boeken op Book the US.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.