NYC Broadway Week: de leukste Broadway experience

Het programma voor NYC Broadway Week is bekend! De Broadway Week vindt in het voor- en najaar plaats en wordt nu voor het zevende jaar georganiseerd. Tussen 4 en 17 september kunnen bezoekers en inwoners van New York genieten van 23 top Broadway shows waarbij twee kaarten voor de prijs van één worden aangeboden.

Voor 12 producties is het de eerste keer dat zij meedoen aan Broadway week, zoals Groundhog Day en War Paint. Tickets voor de NYC Broadway Week zijn te koop op nycgo.com/broadwayweek.

Echte New York City ervaring

“Naar een Broadway voorstelling gaan is de echte New York City ervaring, en NYC Broadway Week geeft iedereen de kans om dat mee te maken,” aldus Fred Dixon, president en CEO van NYC & Company. “Sinds het programma zes jaar geleden begon zijn er al meer dan één miljoen tickets verkocht, wat natuurlijk iets is om trots op te zijn.”

 

 

“De keuze aan shows is momenteel erg ruim op Broadway, er is voor ieder wat wils. Daarom is dit het perfecte moment om de shows te ervaren,” aldus Charlotte St. Martin, president van de Broadway League.

 

 

“Dit jaar zal er tijdens de Broadway Week ook een speciale Viva Broadway Night worden georganiseerd, met een feest op de Red Steps op Duffy Square op 15 September. Het evenement zal kosteloos toegankelijk zijn voor iedereen en zal onder andere Spaanse invloeden hebben en verschillende Broadway artiesten .”

Shows

Sinds de lancering in januari 2011 heeft NYC Broadway Week bij elkaar opgeteld 1.033.144 kaartjes verkocht, wat 69,9 miljoen dollar winst voor Broadway heeft opgeleverd. Kaarten zijn te koop op basis van beschikbaarheid. Vanwege het grote succes is het mogelijk dat shows uitverkocht raken. Shows die meedoen aan de NYC Broadway Week zijn:
• 1984**
• A Bronx Tale
• A Doll’s House, Part 2**
• Aladdin
• Anastasia**
• Bandstand**
• Beautiful: The Carole King Musical
• Cats
• Charlie and the Chocolate Factory**
• Chicago
• Groundhog Day**
• Hello, Dolly!**
• Kinky Boots
• Miss Saigon**
• Prince of Broadway**
• School of Rock
• The Lion King
• The Phantom of the Opera
• The Play That Goes Wrong**
• The Terms of My Surrender**
• Waitress
• War Paint**
• Wicked

**Nieuwkomers in de NYC Broadway Week

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.