De bergen van Karinthië in met je eigen Almbutler

De Turracher Höhe is een pittoresk hoogplateau en een van de meest veelbelovende plaatsen om een ​​zomervakantie in een chalet door te brengen: midden in de glooiende Nockbergen, op 1800 meter hoogte, met drie bergmeren en het grootste gesloten dennenbos in de Oostenrijkse Alpen.

Grens

Midden op de grens tussen Stiermarken en Karinthië en vlakbij de provincie Salzburg ligt het Alpenpark Turracher Höhe by Alps Residence: dé plek voor gasten die gezonde lucht, de vele sportmogelijkheden te midden van de bergen en een eigen luxe chalet waarderen.

 

 


De vrijstaande, houten chalets zijn 120 tot 140 m² groot, bieden plaats aan maximaal 16 personen, beschikken over een grote woonkamer, eetkamer en keuken, een open haard, snel internet en inhouse wellness. Alle chalets hebben een jacuzzi, sommige zelfs buiten. Zodat iedereen zijn persoonlijke vakantiedroom kan waarmaken.

Een charmante en luxe vakantie in de bergen

De Turracher Höhe heeft een keur aan mogelijkheden voor een geslaagde zomervakantie in de bergen. Het gratis Almbutler-weekprogramma biedt een wandeling langs de 3 bergmeren evenals speciale rondleidingen met een gids voor het hele gezin. Met de Almbutler-kaart is ook de Nockyflitzer twee keer per dag gratis. Deze spectaculaire Alpen-achtbaan is een hit voor jong en oud, evenals Nocky’s Almzeit bij het bergstation, met de grote kinderspeelplaats en de Almzeithütte.

 

 

Bergliefhebbers kunnen met de Panoramabahn en Kornockbahn naar de top om naar hartenlust te genieten van zonsopkomsttochten of onvergetelijke hoogtewandelingen over de Nockbergen. De Turracher Höhe en de Nockbergen zijn ook gemakkelijk te overwinnen voor hardlopers en mountainbikers. Als het weer niet meespeelt, kun je jezelf lekker onderdompelen in een van de twee thermen in Bad Kleinkirchheim, op 20 autominuten rijden. Bezienswaardig zijn ook het Edelstenenmuseum of een bezoek aan de Piramidekogel bij de Wörtersee.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.